• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.07.2024

08:21

Ni sami ne veruju u ono što pišu! Islamisti i ustaše načisto prolupali: Napali Vučića, pa na perfidan način pokušali da degradiraju rusko-srpsko prijateljstvo!

Printscreen, FOTO TANJUG/Jadranka Ilić

Politika

Ni sami ne veruju u ono što pišu! Islamisti i ustaše načisto prolupali: Napali Vučića, pa na perfidan način pokušali da degradiraju rusko-srpsko prijateljstvo!

Podeli vest

"Slobodna Bosna", koja je sve samo ne slobodna, napala je ovog jutra predsednika Srbije Aleksandra Vučića i pokušala na perfidan način da degradira rusko-srpsko prijateljstvo!

Naime, islamistička Bosna objavila je ranom zorom tekst u kome objašnjava svoje želje i snove, pa kao dodole za kišom, priželjkuju lošije odnose Republike Srbije i Ruske Federacije, objašnjavajući kako, verovatno u njihovim snovima, ruski predsednik Vladimir Putin nije hteo da se javi predsedniku Vučiću i da je navodno zamenik ruskog šefa diplomatije Aleksandar Gruško, koji je nedavno boravio u Srbiji, brzo napustio Srbiju. 

Na samom vrhu skandaloznog teksta stoji naslov: "U strahu su velike oči: Aleksandar Vučić pokušao opravdati potez zamenika Sergeja Lavrova, a bolje da nije...". 

Foto: printscreen

 

Prvo da objasnimo izraz "U strahu su velike oči"!

Zašto jače otvaramo oči kada smo u strahu? Postoji li fobija od gledanja?

Postoji! Slobodna Bosna najverovatnije ima fobiju od gledanja u dobre prijateljske odnose Srbije i Rusije! Pa što bi naši stari rekli "kome čavka na glavi, on kaže iš", tako oni započinju svoj tekst, sa strahom prilaze raščlanjivanju svojih ideologija. 

Ali ono što je zanimljivo, u tekstu se nigde ne nude neki "dokazi" u prilog onome što se tvrdi u naslovu. 

Ah, da, od straha su previše raširene zenice, pa im se pomutio i um i vid! 

Um da shvate, a vid da jasno spozanju veličinu i čvrstinu srpsko-ruskog prijateljstva! 

U istom ritmu, sa istom željom, to su činile i ustaše, pa je tako ustaški "Jutarnji list" objavio tekst sa naslovom: "Drama na relaciji Beograd-Moskva, Vučić se izmotava na Instagramu, gost iz Moskve pobegao iz metropole, Putin se ne javlja". 

Foto: printscreen

 

Opet kroz tekst možemo videti niz izmišljotina bez dokaza... 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija