• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.07.2024

19:46

Arno Gujon: Dajem punu podršku Danilu Vučiću

Aleksandar Jovanović Cile

Politika

Arno Gujon: Dajem punu podršku Danilu Vučiću

Podeli vest

Arno Gujon, član Predsedništva Srpske napredne stranke pružio je podršku Danilu Vučiću, sinu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je danas dobio monstruozne pretnje od Srđana Škora.

- Pravilo je u svetu da deca Predsednika države imaju obezbeđenje 24č dnevno. Pravilo je u svetu da deca Predsednika putuju svugde po državnoj teritoriji, uključujući i južne pokrajine, pa ponekad čak i u inostranstvo. Pravilo je u većini zemalja sveta da deca Predsednika vole svoj narod i državu i da to ne moraju da kriju.

Ono što postoji "samo kod nas" kako kažu drugosrbijanci je postojanje ljudi poput Srđana Škora koji pozivaju na mržnju, linč i nasilje nad sinom Predsednika i dobijaju za to podršku pojedinih medija i javnih ličnosti.

Reći ću sada ono što je pravilo u svetu u takvim situacijama: javno osuđujem govor mržnje i dajem punu podršku Predsedniku i njegovoj porodici, posebno Srbendi Danilu. Nadam se da će se ostale političke ličnosti koje se stalno pozivaju na to da je "Beograd svet" (a jeste), da se svetski ponašaju i takođe osude verbalno nasilje Srđana Škora - navodi se u saopštenju Arno Gujona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija