• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.07.2024

13:04

Deveti krug pakla srpske opozicije! Đilas podržao Škora: Morbidne pretnje Danilu Vučiću su "kritičko mišljenje"?!

Ata images

Politika

Deveti krug pakla srpske opozicije! Đilas podržao Škora: Morbidne pretnje Danilu Vučiću su "kritičko mišljenje"?!

Podeli vest

Monstruozne pretnje koje je bivši novinar i zamalo predsednički kandidat za predsednika Srđan Škoro uputio Danilu Vučiću, sinu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, podržala je Stranka slobode i pravde (SSP) na čijem čelu je Dragan Đilas.

SSP se ovim povodom oglasila zvaničnim saopštenjem i Škorov poziv da se Danilo Vučić zatvori u rudnik gde bi trebalo da se tušira uranijumom, nazvala kritičkim mišljenjem.

- Novinar Srđan Škoro u intervjuu za lokalnu KTV Zrenjanin odgovarajući na pitanja novinara ni na koji način nije ugrožavao, niti je teorijski mogao da ugrozi bilo čiju sigurnost. Neverovatno je da u zemlji, kandidatu za članstvo u Evropskoj uniji, izneseno kritičko mišljenje zbog ugrožavanja zdravlja ljudi od strane vlasti, Tužilaštvo tretira kao ugrožavanje sigurnosti predsednika države i članova njegove porodice - navodi se u saopštenju Đilasove partije koje je na sajtu SSP naslovljeno sa "Slučaj Škoro - nekada kod Staljina, danas u Srbiji i Severnoj Koreji".

 

 

 

Ovim povodom oglasio se Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS.

- Kritičko mišljenje??? Prepričavanje umobolnih fantazija o tome na kakve bi sve načine mogao da bude maltretiran sin predsednika države, samo zato što je sin predsednika države, je kritičko mišljenje???  Gde to tačno? U vašem univerzumu u kome kokoške gaje marihuanu? Ovo je samo potvrda da nema apsolutno ničega što bi bilo ko mogao da kaže, ili uradi, na štetu predsednika a da to ovi ne bi opravdali i podržali - napisao je Jovanov.

 

 

Podsetimo, kako je Informer već pisao, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti u ponedeljak u 18.30 časova kada će gostovati na TV Pink, a očekuje se da jedna od teme upravo bude i napad na njegovog sina.

Inače, Vučić se juče oglasio na Instagramu i poručio da će Danilo, iako više nije dete, uvek biti njegov sin.

- Godinama izgovaraju najgore i najteže reči. Ćuti javnost, ćute tužioci, policija, sudovi. Danas su rekli da će uranijumom da posipaju mog sina. Nije više dete, ali će uvek biti moj sin. I ne dam i nikada vam neću dati da to učinite bilo čijem detetu u Srbiji. Borićemo se i izboriti za normalnu Srbiju! - napisao je Vučić na Instagram profilu "buducnostsrbijeav".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno?
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno?

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!
ZAPAD U NEVERICI

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!

Stotine hiljada Ukrajinaca beže iz Evropske unije (EU) u Belorusiju, tražeći sigurnije okruženje od onog koje su očekivali u „prosperitetnoj“ Evropi . Ova migraciona kretanja ukazuju na promene u percepciji EU kao sigurnog utočišta, a to je pitanje koje je izneo beloruski ministar spoljnih poslova, Maksim Riženkov, na zasedanju Ujedinjenih nacija (UN).

06.10.2024

10:40

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija