• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2024

18:51

Danijela Vujičić: Svakodnevno  takmičenje Šolakovih perjanica u mentalno fekalnoj inkontinenciji

Aleksandar Jovanović Cile

Politika

Danijela Vujičić: Svakodnevno takmičenje Šolakovih perjanica u mentalno fekalnoj inkontinenciji

Podeli vest

Predsednica Skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju, Danijela Vujičić, reagovala je na kolumnu Draže Petrovića koja je objavljena u Danasu, a u kojoj još jednom napadaju Danila Vučića, u kontekstu toga da bi sina predsednika Vučića, kako bi dao "doprinos Srbiji", trebalo bez obezbeđenja i nezaštićenog poslati na Kosovo i Metohiju.

"Razumem g-dina Petrovića, kao „čovek“ koji se bavi društveno odgovornim poslom, te shodno tome, podrazumeva se da bude i društveno koristan, a isti je po tom pitanju hendikepiran, verovatno zbog neadekvatnog i nedovoljnog obrazovanja.

Interesantno da je čoveku koji ne veruje „nešto posebno u novinarstvo“ poveren posao urednika, valjda jedino tako može da javno iznese svoje primitivne, na nivou svog obrazovanja, komparacije na nivou rijalitija, protiv koga se zdušno zalaže..., svako prema svojim evolutivnim preduslovima, koji su ovde genetski zatajili.

(Danilo Vučic srpski sin, patriota, rodoljub prvenac svog oca na ponos nas naprednjaka i naše Srbije žrtva neodgovornih monstruma za javno izgovorenu reč čija sloboda mišljenja i opisa preduzetih dela protiv njega nema granice.)

Intelektualno poražen, dok Škoro opisuje, šta bi radio Danilu Vučiću, g-din Petrović potura svoja pleća "profesionalno u duhu novinarskog kodeksa i etike" u želji da objasni svoj hobi „rektalni alpinizam u slobodnom penjanju“ ne bi li od osuda javnosti odbranio Škora. 

Očigledno, nedostatak pažnje kako bi izbegao stvarnu ili prividnu pristrasnost, proisteklu iz prisnih ličnih odnosa.

Imala bih još što šta da dodam, moram da priznam teška srca da je g-din Petrović ništa manje vizuelno impresivniji od jedne žene  koju vređa... to bi se odužilo, ipak i on ima nadređene čija očekivanja mora da ispuni, po „ŠOLAK OTADZBINSKOJ“ tarifi", stoji u saopštenju Danijele Vujičić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hrvati hoće da izbrišu bilo kakvo sećanje na Republiku Srpsku Krajinu! Hapšenje advokata Berića je još jedan dokaz da je pravosuđenje etnički motivisano! (VIDEO)
Live TV

Hrvati hoće da izbrišu bilo kakvo sećanje na Republiku Srpsku Krajinu! Hapšenje advokata Berića je još jedan dokaz da je pravosuđenje etnički motivisano! (VIDEO)

Srpski advokat Nemanja Berić osuđen je na 15 dana zatvora u Hrvatskoj, u Prekršajnom sudu u Šibeniku, zato što je na svom Fejsbuku objavio snimak na kom se vidi kako u automobilu peva pesmu o Kninu "Do Dinare niđe ne stajem", što je kod hrvatskih sudskih vlasti ocenjeno kao kršenje javnog reda i mira, te širenje mržnje i nacionalne netrpeljivosti. Tim povodom, gosti "Info dana" Informer TV bili su predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta i Aleksa Grubešić iz Centra za društvenu stabilnost.

16.08.2024

16:21

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija