• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2024

09:24

(VIDEO) MONSTRUOZNE LAŽI SARAJEVA! Sramno: Glavni imam Srebrenice tvrdi da Vučić nije napadnut u Potočarima!

ata images / printscreen

Politika

(VIDEO) MONSTRUOZNE LAŽI SARAJEVA! Sramno: Glavni imam Srebrenice tvrdi da Vučić nije napadnut u Potočarima!

Podeli vest

Glavni imam Srebrenice Damir Peštalić bez trunke blama izgovorio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije napadnut u Potočarima 2015. godine, iako je ceo svet mogao da svedoči brutalnom linču srpskog šefa države.

Monstruozne laži Peštalić je izgovorio na džihadističkoj Face TV u intervjuu koji je dao Admiru Salihoviću, jednom od najvećih srbomrzaca sa ovih prostora u ekstremno jakoj konkurenciji.

- To vam je isto kao slučaj sa Aleksandrom Vučićem koji je tu navodno napadnut. A svi smo videli da nije. Snimljeno je to stotinama kamera. Ali i dalje je ostalo da jeste - doslovce je izgovorio Peštalić, čime je jaka koju su danima unazad vode sarajevski mediji i političari protiv srpskog predsednika dobila još jednu zlokobnu dimenziju.

Foto: printscreen

 

 

Ne verujete?

Pogledajte video i uverite se i sami.

 

 

 

Podsetimo, kako je Informer već pisao, predsedavajući Predsedništva BiH Denis Bećirović nedavno je u svom obraćanju u Potočarima optužio je Srbiju da se sprema za rat i neosnovano je označio agresorom.

On je održao govor koji nije ništa drugo nego opasno ratno huškanje, na šta je reagovao i sam Vučić.

- Nekima se veoma žuri da i svoj i druge narode uvedu u nesreću. Meni se žuri da sačuvamo mir i stabilnost i da nastavimo sa ovakvim projektima. Ti kojima se žuri u sukobe, neka dobro azmisle šta rade. Loše je to što rade i za naš i za njihov narod, ne razumem zašto - rekao je Vučić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!
Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, ako pobedi na izborima, mogao bi da zauzme još skeptičniji stav prema Ukrajini od onog koji je bivši američki lider izneo do sada, ako bude slušao svog potpredsednika Džej Di Vensa, prenosi Blumberg.

16.07.2024

14:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija