• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.07.2024

14:32

Dabić odbrusio Đilasu: Dodvoravaš se Kurtiju!

Tanja Andric

Politika

Dabić odbrusio Đilasu: Dodvoravaš se Kurtiju!

Podeli vest

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Đorđe Dabić odgovorio je tajkunu i lideru Stranke slobode i pravde Draganu ĐIlasu, koji se sada pere od svog pajtosa, američkog senatora Boba Mendeza koji je osuđen zbog primanja mita.

''Krenuo da se pere od Boba Mendeza sa kojim je drugovao i da ga brani da je ukrao “samo” pola miliona dolara, ali mu sve to nekako malo pa morao usput da napadne Milana Radoičića. 
Kurtiju valjda da odigra dupli pas i potvrdi tezu da su Srbi na KiM kriminalci i legitimna meta za odstrel
'', napisao je Dabić na mreži Iks.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)
Live TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)

Stručnjak za Bliski istok Lea Kumer bila je gost Informerovog "Info jutra" u kom je govorila o navodnoj umešanosti Irana u atentat na bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa. SAD su u poslednjih nekoliko nedelja dobile obaveštajne podatke o navodnoj zaveri Irana da pokuša ubistvo Trampa, preneo je nedavno Si-En-En (CNN) pozivajući se na neimenovane izvore. Teheran je ubrzo demantovao ova pisanja američkih medija.

18.07.2024

09:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija