• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.07.2024

13:06

Nastavlja se hibridni rat protiv Srbije! Pokrenut pakleni plan, Kokanović našao novog saradnika

printscreen

Politika

Nastavlja se hibridni rat protiv Srbije! Pokrenut pakleni plan, Kokanović našao novog saradnika

Podeli vest

Nastavlja se hibridni napad protiv države Srbije, dok istovremeno pokušava da se zloupotrebi poljoprivreda

Nakon što je ostao u manjini, izolovan od svih ostalih udruženja poljoprivrednika, koja su prepoznala njegovu nameru da ih iskoristi za svoje političke ciljeve, takozvani ekolog i, kako se čini, ekstemista iz udruženja "Ne damo Jadar" Zlatko Kokanović potražio je novog saradnika.

Kokanović je naime, novog saradnika potažio u predsedniku "Udruženja odgajivača goveda centralne Srbije" Miliji Palamareviću, preko koga očajnički pokušava da ponovo pokrene proteste i blokade.

Međutim, trenutno su u toj nameri usamljeni. 

Na strani države su sva ostala udruženja, dok je na drugoj strani jedino dvojac Kokanović - Palamarević. 

Deluje da se prljava politička igra protiv Srbije nastavlja, kako izgleda, samo sa jednim cljem da agresivna manjina uvede celo društvo u sukobe i nemire za račun tuđih interesa.

Podsetimo, Zlatko Kokanović iz udruženja "Ne damo Jadar" demonstrirao je neviđeno licemerje.

On, koji je sekirom branio Violu fon Kramon u Nedeljicama kada je došla da brani njegove interese, sada se ostrvio na najviše zvaničnike iz Nemačke zbog njihove posete Srbiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija