• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.07.2024

10:58

U BiH se takmiče ko će dati zapaljiviju i gluplju izjavu! Stevandić: Mržnja je slepa

Informer printscreen

Politika

U BiH se takmiče ko će dati zapaljiviju i gluplju izjavu! Stevandić: Mržnja je slepa

Podeli vest

Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić ocenio je povodom reagovanja u BiH na najavu dolaska policajaca iz Srbije tokom turističke sezone da je u BiH "trka budala" i da se takmiče ko će dati zapaljiviju i gluplju izjavu.

- Umesto da pozovu policajce iz Turske ili bar sunarodnike iz Raške i uživaju sa njima. Mi iz Srpske zovemo najbliže i najdraže i drugima ne određujemo ko je to njima, mada od Srbije nemaju bliže zemlje. Mržnja je slepa - napisao je Stevandić na društvenoj mreži "Iks".

Stevandić je objavio i fotografije izjava bošnjačkih političara na federalnim portalima povodom dogovorenog dolaska policajaca iz Srbije.

 

Foto: facebook.com

 

Izjavio je da policajci iz Srbije neće biti upućeni u Republiku Srpsku u okviru policijske saradnje u turističkoj sezoni, imajući u vidu da bošnjački političari u BiH od toga kreiraju političke spletke i pretnje.

Na osnovu Memoranduma o saradnji tokom turističke sezone između ministarstava unutrašnjih poslova Srbije i Republike Srpske bilo je predviđeno da u Banjaluci, Foči i Trebinju bude raspoređen po jedan uniformisani policijski službenik i službenik Uprave kriminalističke policije Srbije, koji su do 1. septembra trebali da rade zajedno sa kolegama iz Srpske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Najtačniji nedeljni horoskop od 22. do 29. jula! Lavovima se otvaraju sva vrata, Škorpije strahuju za poziciju na poslu, a evo kome sledi selidba
PUN MESEC U JARCU

Najtačniji nedeljni horoskop od 22. do 29. jula! Lavovima se otvaraju sva vrata, Škorpije strahuju za poziciju na poslu, a evo kome sledi selidba

Danas je pun Mesec u Jarcu, koji snažno menja sudbinu svih znakova, a posebno Jarčeva, Ovnova, Rakova i Vaga. Pun Mesec u Jarcu na poslednjem stepenu ovog znaka napraviće konjukciju sa Plutonom iz Vodolije, tako da će doneti duboko emotivno preispitivanje, ali i isplivavanje svega onoga što smo davno zakopali unutar sebe. Mars se nalazi u Blizancima, a Venera u Lavu, tako da je flert pojačan u letnjem periodu.

21.07.2024

06:40

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija