• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2024

18:54

Hajka na Srbiju iz regiona! Ustašluk buja, a svaki dan im puna usta Vučića i Srbije! (FOTO)

ATAIMAGES/printskrin jutarnji

Politika

Hajka na Srbiju iz regiona! Ustašluk buja, a svaki dan im puna usta Vučića i Srbije! (FOTO)

Podeli vest

Svakog dana iz regiona stižu prozivke i napadi na predsednika Aleksandra Vučića i Srbiju. Po svemu sudeći izgleda da im je naš predsednik trn u oku, jer su im puna usta mržnje prema njemu.

Naime, na hrvatskom portalu "Jutarnji.hr" objavljena je vest pod naslovom: "Dubrovački gradonačelnik otvorio park uz ‘ZDS‘ poklič, snimak je odmah postao viralna: Pogledajte ko mu aplaudira".

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković završio je svoj govor na svečanom otvaranju Spomen parka u mestu Cista Velika u Imotskoj krajini ustaškim pozdravom "Bog i Hrvati- za dom spremni", prenosi Indeks.hr.

Foto: Foto: Printscreen

 

Franković je sinoć na svečanosti poručio okupljenima da njih i njihovu decu "uvek vode dve rečenice koje nikad neće biti staromodne i koje će ih uvek pozivati da budu spremni da odbrane svoju domovinu".

- Te dve rečenice su "Bog i Hrvati i za dom spremni" - rekao je Franković za šta je dobio veliki aplauz okupljenih, između ostalih i od potpredsednika Vlade Hrvatske Tome Medveda.

U Cisti Velikoj, u Imotskoj krajini sinoć je otvoren Spomen park Mate Vučka Čigre, pripadnika Hrvatske vojske koji je poginuo tokom rata devedesetih u Hrvatskoj.

Hrvati veličaju ustašluk i čoveka koji je ubijao Srbe, a godinama unazad napadaju Srbiju i predsednika Vučića i stavljaju mu etiketu najvećeg agresora na Balkanu.

Takođe se pozivaju na to da žeimo novi rat, što su apsolutne gluposti i netačne informacije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija