• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.07.2024

08:34

Islamistička Slobodna Bosna opet udarila na Vučića! Najavljivali da će da objave "neviđene tajne" iz Srbije, pa priznali pravu istinu! (FOTO)

Printscreen, Tanjug

Politika

Islamistička Slobodna Bosna opet udarila na Vučića! Najavljivali da će da objave "neviđene tajne" iz Srbije, pa priznali pravu istinu! (FOTO)

Podeli vest

Islamistička Slobodna Bosna nastavila je, po starom dobrom receptu, da vodi stravičnu kampanju protiv Srbije i predsednika Aleksandra Vučića!

Naime, nedelju dana islamistička Slobodna Bosna najavljivala je "neviđene tajne" iz Srbije, a onda su iskopali iz naftalina "ekonomistu" Bobana Bogdanovića, koji je hteo da napadne Vučića i Srbiju. 

"EKSKLUZIVNO / NAJVEĆA TAJNA VUČIĆEVE (SR)BIA-e (I): Šta je predsednik Srbije zatajio Šolcu i zašto se Dodik nije mogao suzdržati…", naslov je teksta Slobodne Bosne, a onda je u samom tekstu isplivala jedna velika istina koju je izgovorio Bogdanović: 

Foto: printscreen

 

- Da je Vučić priznao Kosovo, da se odrekao Republike Srpske, da je uveo sankcije Rusiji… mi iz srpske opozicije bismo rekli da je dogovor oko litijuma najbolja stvar na svetu za Srbiju - rekao je Bogdanović! 

U tekstu koji je objavila islamistička Slobodna Bosna je, inače, istaknuto da iza Vučića lično stoje predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin, kineski predsednik Si Đinping i bivši američki predsednik Donald Tramp!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)
Live TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)

Gosti emisije "Rat uživo" Informer TV bili su pukovnik Milan Jolović Legenda i analitičar Ljuan Koko. Govorili su o brojnim temama, prvenstveno o predstojećim izborima u Americi, odnosno informaciji da se demokratski kandidat Džo Bajden povlači iz izborne trke, ali i o drugim aktuelnim temama, kao što su ratovi u Ukrajini i Gazi.

21.07.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija