• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.07.2024

10:16

Pa ovo nema nigde! Prodali zemlju Rio Tintu, sad krive vlast što su ih raskrinkali i poručuju: Pa šta ako smo prodali, to nije pitanje!

Printscreen

Politika

Pa ovo nema nigde! Prodali zemlju Rio Tintu, sad krive vlast što su ih raskrinkali i poručuju: Pa šta ako smo prodali, to nije pitanje!

Podeli vest

Dajana Đedović iz Centra za kulturu "Vuk Karadžić" u Loznici krivi i napada vlast, jer je raskrinkana zbog prodaje zemlje Rio Tintu.

- Bila sam kandidatkinja za gradonačelnicu na prethodnim izborima ispred koalicije "Srbija protiv nasilja" . Ovo je njihova strategija je da nas provuku kroz blato, mi smo kolateralna šteta, mi porodica Đedović, a na mnogo većem udaru su porodice Kokanović i Petković. I to je ono što su oni želeli da kažu - rekla je gospođa Đedović.

Kao što se na video snimku vidi, pored Dajane Đedović sedi Tomislav Čotrić iz lozničke Demokratske stranke, a iza njega su okačene slike Zorana Đinđića i nasmejanog  Borisa Tadića 

Podsećanja radi, Rio Tinto osniva svoju prvu kompaniju u Srbiji 2001. godine za vreme vlade Zorana Đinđića, a 2004.godine Rio Tinto dobija dozvolu za istraživanje u Loznici, a predsednik Srbije je tada bio upravo Boris Tadić!

Podsetimo, baš Dajane Đedović dotakla se i predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić.

- Kako je to 2021.godine oni koji su prodali uključujući i porodicu Đedović, koji su onda bili kandidati za gradonačelnika, odnosno ta gospođa kandidat za gradonačelnika Loznice ispred Srbije protiv nasilja, prodali svoju zemlju Rio Tintu? - rekla je Brnabić. 

Đedovići ne demantuju reči predsednice Narodne skupštine Republike Srbije Ane Brnabić, ali zato strastveno zajedno sa tajkunskim medijima krive vlast što su ih raskrinkali! 

Pogledajte video i uverite se sami:

Oni koji su danas najglasniji protivnici litijuma nekada su mislili potpuno drugačije!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)
Live TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)

Gosti emisije "Rat uživo" Informer TV bili su pukovnik Milan Jolović Legenda i analitičar Ljuan Koko. Govorili su o brojnim temama, prvenstveno o predstojećim izborima u Americi, odnosno informaciji da se demokratski kandidat Džo Bajden povlači iz izborne trke, ali i o drugim aktuelnim temama, kao što su ratovi u Ukrajini i Gazi.

21.07.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija