• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.07.2024

11:21

(FOTO) Novi pozivi na ubistvo Vučića: Zviceru, mirnom rukom i oštrim okom gađaj ga pravo u čelo!

Tanjug/Printscreen

Politika

(FOTO) Novi pozivi na ubistvo Vučića: Zviceru, mirnom rukom i oštrim okom gađaj ga pravo u čelo!

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavile su se nove monstruozne pretnje smrću upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kojima pozivaju vođu 'kavačkog klana' Radoja Zvicera da puca u čelo Vučiću uz mirnu ruku!

Na ovo je reagovao Gradski odbor Srpske napredne stranke u Jagodini i predsednik odbora Nikola Radosavljević koji najoštrije osuđuju poziv na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića kao i Radosavljevića koji je javno objavljen u komentarima Saše Živkovića zvanog Rika u objavi na njegovom Fejsbuk profilu. 

''Ovo je još jedan u nizu čin koji direktno ugrožava bezbednost predsednika Srbije Aleksandra Vučića kao i bezbednost članova stranke kojoj pripada.
Javni poziv da Zvicer gađa predsednika pravo u čelo, uz mirnu ruku, i oštrim okom na Fejsbuk profilu Saše Živkovića zvanog Rika koji je na prošlim lokalnim zborima prikupljao potpise za svoju listu koja je nosila prvobitno naziv: "SAŠA ŽIVKOVIĆ RIKA - ZA OMLADINU JAGODINE"  je monstruozan. Upravo na njegovom Fejsbuk profilu satima stoje komentari izvesnog Darka Kostića  rodom iz Pančeva, a živi u Jagodini, koji pozivaju na ovakve monstruozne stvar dajući mu punu podršku u tome. 

 

On u svojim komentarima pominje i Banjicu i Jajince, oca, kao i na najgori mogući način psuje sve najmrtvije, mrtvo i živo, a odnosi se na predsednika Srbije. Čak u tekstu pominje i Tamaru suprugu predsednika rečnikom gde ni jedan normalan čovek ne može ni da pomisli, a kamoli napiše, pozivajući na silovanje, kao i predsednika GrO SNS Jagodina Nikolu Radosavljevića gde kaže da  za njega važi ona narodna : " dva metra bez geometra" gde poziva i na njegovo ubistvo. Ovakve objave samo nenormalni ljudi bez imalo savesti i morala mogu da objavljuju i ujedno podržavaju. 

Da podsetimo građane Jagodine da je Živković u kampanji za lokalne izbore 2. juna javno podržao i agitovao za listu  JS - SPS, nakon što nije uspeo sa svojom grupom građana da prikupi dovoljan broj potpisa za učestvovanje na izborima. 

Šta se to dogodilo da odjednom toliko podržava listu JS- SPS, građani Jagodine mogu samo da zamisle. Jednostavno postao je jos jedan od poslušnika već viđene dugogodišnje političke mantre u Jagodini koja vlada više od dve decenije. 

Pozivamo hitno sve državne nadležne organe da reaguju i procisuiraju osobe koje ovakve monstruozne stvari mogu javno da pišu i pozivaju na ubistvo predsednika Aleksandra Vučića kao i članova Srpske napredne stranke'', piše u saopštenju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Senka porodice Obama i dalje lebdi nad Belom kućom! Duboka država je u potpunoj panici! Ima li Kamala Haris bilo kakve šanse? (VIDEO)
Live TV

Senka porodice Obama i dalje lebdi nad Belom kućom! Duboka država je u potpunoj panici! Ima li Kamala Haris bilo kakve šanse? (VIDEO)

Šta posle odustajanja Bajdena? Nemačka formirala kriznu grupu u slučaju pobede Bajdena. CNN objavio: Zapad smišlja kako da mobilizuje ljude u cilju rata protiv Rusije. Izraelska vojska presrela dronove lansirane iz Libana. Na ove i druge važne svetske teme, u emisiji "Rat uživo" gvorili su Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT Balkan i Petar Đurđev iz Centra za društvenu stabilnost. Uživo u program javio se i analitičar Dejan Bumbić koji je komentarisao trenutnu situaciju u Americi i potencijalnu predsedničku kandidatkinju Kamalu Haris.

22.07.2024

22:33

Izrael i Jemen u ratnom plamenu! SVET SRLJA U HAOS! Srbija čuva mir! (VIDEO)
Live TV

Izrael i Jemen u ratnom plamenu! SVET SRLJA U HAOS! Srbija čuva mir! (VIDEO)

Da li muslimani imaju jedinstvo ili ne? Arapski svet nije reagovao onako kako bi trebalo kada je napadnuta Gaza. Huti su ušli u otvoreni rat sa Izraelom. Da li se bure baruta na Bliskom istoku širi? Našoj državi najznačajnije je da zadrži mir i stabilnost. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su Miodrag Jevtić, pukovnik u penziji, nekadašnji dopisnik "Politike" iz Moskve Slobodan Samardžija i Miloje Pršić,

22.07.2024

18:41

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Lokalizovan požar na Tari!
Srbija

Lokalizovan požar na Tari!

Borba sa požarom na Tari, iznad Krtice, na putu Perućac - Mitrovac još traje. Vatrogasne ekipe su zaustavile širenje vatre i gase panjeve...

22.07.2024

18:43

Osnovan ženski manastir u prizrenskom naselju Potkaljaja
Srbija

Osnovan ženski manastir u prizrenskom naselju Potkaljaja

Crkva Svete Nedelje u prizrenskom naselju Potkaljaja postala je ženski manastir. Za igumaniju novoosnovanog manastira Srpke pravoslavne crkve postavljena je monahinju Zlata, koja je do sada službovala u manastiru Brnjak, kod Zubinog Potoka.

22.07.2024

16:16