• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.07.2024

16:07

Deklaracija je program za naš spas i opstanak! - Vučević jasan: Glasanjem za nju, kreirate budućnost našeg naroda!

Printskrin/Euronews

Politika

Deklaracija je program za naš spas i opstanak! - Vučević jasan: Glasanjem za nju, kreirate budućnost našeg naroda!

Podeli vest

Premijer Srbije Miloš Vučević poručio je da je “Deklaracije o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda”, u 49 tačaka, koja je proglašena na “Svesrpskom saboru, bitna za naš spas i opstanak!

''Brojni izazovi današnjeg vremena traže jasno definisanu, i prilagođenu vremenu, nacionalnu politiku. Očuvanje i jačanje našeg nacionalnog identiteta, kulture i suvereniteta jeste prioritet ove vlade i od toga nikada nećmo odustati!

Tekst “Deklaracije o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda”, u 49 tačaka, koja je proglašena na “Svesrpskom saboru”, jasno, prijateljski i dobronamerno, uz poštovanje svih, proklamuje našu narodnu sabornost i jedinstvo. To je tekst naše nacionalne politike. Ne partijski, već narodni program. Svi ključni činioci našeg društva bili su uključeni u njegovo kreiranje i njegovu izradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic)

Ova Deklaracija nije plod ničijih želja ili nečije volje. Ona je program za naš spas, Deklaracija za naš opstanak! Ona je platforma, kišobran pod koji svi treba da stanemo i saberemo se u vremenima koja dolaze.
Glasanjem za nju - kreirate budućnost našeg naroda!'', napisao je Vučević na mreži Iks. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Svet je uveliko u Trećem svetskom ratu! NATO je danas zapravo jači nego ikada!
Live TV

Svet je uveliko u Trećem svetskom ratu! NATO je danas zapravo jači nego ikada!

NATO je objavio da je trenutno više od pola miliona vojnika u povišenoj pripravnosti. Proslavili su 75 godina osnivanja i sve što su rekli u Vašingtonu palo je u senku jer je došlo do pokušaja atentata na Trampa. Rusija je ponovo u prvom planu targetirana kao najveći neprijatelj po više osnova. Na ovu temu u "Info danu" govorili stručnjak za bezbednost Ratomir Antonović i Mina Zirojević sa Instituta za uporedno pravo.

23.07.2024

16:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija