• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.07.2024

11:08

Palma: Jedinstvena Srbija traži najoštrije kazne za one koji pozivaju na ubistvo predsednika Srbije

Informer

Politika

Palma: Jedinstvena Srbija traži najoštrije kazne za one koji pozivaju na ubistvo predsednika Srbije

Podeli vest

Poslednji slučaj poziva na ubistvo predsednika Srbije od strane osobe iz Pančeva koji živi u Jagodini je još jedan dokaz da država Srbija, odnosno nadležni organi, sud i tužilaštvo, treba da najoštrije kazne te ludake koji pozivaju na ubistvo najviših državnih organa, u ovom slučaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

- Jedinstvena Srbija smatra da se po tom pitanju trebaju zakonski drastično pooštriti kaznene mere. Takvim licima, koji pozivaju na ubistvo bilo koga, a kamoli predsednika države je mesto u psihijatrijskim ustanovama i u zatvoru. Ludaka ima u celom svetu, ali zna se gde je takvima mesto. Jedinstvena Srbija i grad Jagodina u potpunosti podržavaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i sve što radi u cilju boljeg sutra za sve građane Srbije. Još jednom, molim nadležne, sud i tužilaštvo, da primene maksimalne kazne za takve ludake koji pozivaju na ubistvo najviših državnih funkcionera izabranih od strane ogromne većine građana Srbje kao što je naš predsednik Aleksandar Vučić. Takođe pozivam i policiju da kod takvih slučajeva momentalno reaguje, jer ta osoba koja je preko društvenih mreža pozivala na ubistvo predsednika države to radi već duže vreme.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija