• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.07.2024

18:56

TAJKUNSKI MEDIJI NA APARATIMA! Objavili anketu o litijumu, građani im jasno stavili do znanja: Nećemo protest, hoćemo razvoj Srbije!

Printscreen

Politika

TAJKUNSKI MEDIJI NA APARATIMA! Objavili anketu o litijumu, građani im jasno stavili do znanja: Nećemo protest, hoćemo razvoj Srbije!

Podeli vest

Nakon dešavanje u Loznici i nedavnih u Valjevu, tajkunski mediji rešili su da pitaju Zaječarce - da li bi podržali "ekološke" proteste, koji služe za slabljenje naše države i šta oni misle o otvaranju rudnika litijuma, a onda je usledila "paljba" besnih građana, koji smatraju da je litijum razvojna šansa naše zemlje!

Rezultati ankete koje je objavio ovaj opozicioni mediji bili su pogubni po isti, jer su i te kako očekivali da odgovori građana idu u prilog propagandi koju vode protiv litijuma, koji je najveća razvojna šansa Srbije, pa možda u istoriji!

Građani su se u velikom broju odazvali anketi i jednim klikom razbili predrasude koje se grade o eksploataciji litijuma već godinama unazad.

Za opciju protiv eksploatacije litijuma bilo je skromnih 33 posto, odnosno 632 glasača, dok je za rudarenje litijuma bio 67 odsto, odnos 1259 glasača! 

Foto: Printscreen

 

Što se kaže, vox populi, vox dei - glas naroda, glas boga. Nadamo se da će ubuduće krugodvojkaški "krem de la krem" umeti da ceni ono što stanovnici ove zemlje misle i da će imati, ako ništa ostatak moralnog kodeksa, da ne izuste kako je njihova mržnja mržnja svih ili ne daj bože njihovo "stručno" mišljenje, mišljenje većine, navodno ucenjenih građana.

Ova anketa dala je odgovor na sve! Šta li će sada reći vajni stručnjaci, koji se bore protiv litijuma, ne zbog navodne brige za životnu sredinu, već zbog žala što pitanje iskopavanja ove rude nije bilo u njihovo vreme. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija