• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2024

14:03

Psihopate iz Slobodne Bosne udarile na Vučića: Predsednika Srbije optužuju da vodi agresiju na Bosnu i Hercegovinu?!

Tanjug / printscreen

Politika

Psihopate iz Slobodne Bosne udarile na Vučića: Predsednika Srbije optužuju da vodi agresiju na Bosnu i Hercegovinu?!

Podeli vest

Islamističko-džihadistička Slobodna Bosna, kvazi-medij koji iz sata u sat iz dana u dan brutalno napada Srbiju, po ko zna koji put brutalno je udario na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i to samo zato što šef države nije dozvolio da se Srbi proglase za genocidan narod.

Verovali ili ne, ali nakon nebrojeno mnogo nebuloza koje su na račun srpskog predsednika objavljene na portalu ovog propagandnog glasila, Slobodna Bosna otišla je i korak dalje.

Ovoga puta Vučića su optužili da sprovodi pravno političku agresiju na Bosnu i Hercegovinu, iako tu svoju nesuvislu tvrdnju nisu potkrepili niti jednim argumentom.

Foto: Tanjug / printscreen

 

 

- Pravno-politička agresija koju Srbija posljednjih godina sve otvorenije provodi nad Bosnom i Hercegovinom ozvaničena je usvajanjem Deklaracije na Svesrpskom saboru prošlog meseca kojom je Vučić jasno dao do znanja da je njegova „zona interesa" isključivo Republika Srpska i njeno osnaživanje, a ne saradnja sa institucijama Bosne i Hercegovine - stoji između ostalog u tekstu koji potpisuje izvesna Maja Radević.

Sve je dakle jasno, onome ko hoće da mu bude jasno - predsednik Vučić još dugo će biti meta brutalnih udara iz Sarajeva, ali i drugih adresa u regionu i to samo zato što je Srbiju stavio na prvo mesto i što se svakodnevno bori za njene interese i to je ono što ne mogu da mu oproste.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija