• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2024

15:09

"Ajd na respirator, podržavamo te da se ne oporaviš": Monstruozne poruke upućene premijeru Vučeviću sa opozicionih portala nakon vesti da je pozitivan na koronavirus

Tanjug / printscreen

Politika

"Ajd na respirator, podržavamo te da se ne oporaviš": Monstruozne poruke upućene premijeru Vučeviću sa opozicionih portala nakon vesti da je pozitivan na koronavirus

Podeli vest

Premijer Srbije Miloš Vučević našao se na meti jezive hajke medija pod kontrolom opozicije nakon što je obelodanjeno da je pozitivan na koronavirus.

Na portalima Danas i Nova, koji na svakoj prilici i na svakom mestu šire čistu antisrpsku mržnju, objavljeni su suludi komentari u kojima se priziva smrt srpskog premijera.

Foto: Tanjug / printscreen

 

 

- Ajd malo na respirator, što se poglavica mučio da ih nabavi - stoji u jednom od komentara koji su odobrili administratori portala Danas.

Foto: Tanjug / printscreen

 

 

- Ako nećeš da se oporaviš od korona virusa dragi premijeru to je apsolutno tvoje pravo i ja te u tome podržavam - stoji u drugoj poruci destilovane mržnje prema šefu srpske vlade.

Foto: Tanjug / printscreen

 

 

Podsetimo, Vučević pozitivan je na korona virus, zbog čega su otkazani svi sastanci i posete koje su planirane za narednih nekoliko dana.

Foto: Tanjug / printscreen

 

 

Premijer Vučević se nalazi na kućnom lečenju, koristi lekarsku terapiju i dobro se oseća.

Predsednik Vlade Republike Srbije obavljaće sve dužnosti od kuće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija