• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2024

13:18

Vulin o jezivoj izjavi Tamare Skroze: Razumem njihovu bol zbog propuštene prilike, ali i da su nas sve pobili opet bi srpski narod izabrao slobodu!

Aleksandar Jovanović Cile

Politika

Vulin o jezivoj izjavi Tamare Skroze: Razumem njihovu bol zbog propuštene prilike, ali i da su nas sve pobili opet bi srpski narod izabrao slobodu!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin reagovao je na monstruozne reči opozicione novinarke Tamare Skroze koja je indirektno poručila da je ljude iz vlasti trebalo pobiti tokom prevrata 5. oktobra 2000. godine, kada je aktuelni predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio ministar informisanja.

- Petooktobarski ološ ne može sebi da oprosti što nije iskoristio vreme sile i bezakonja i što sve nas koji nismo deo njihove druge Srbije nisu pobili. Tamara Skroza nije značila ništa ni u vreme vlasti DS-a, a sada se ne sasvim uspešno upinje da se istakne tekstovima protiv Srpske pravoslavne crkve, ali ona je rekla ono što Druga Srbija misli, da je njihova tragična greška što nisu ubili i Vučića i sve nas koji nismo promenili stranu, i tako zauvek vladali. Razumem njihovu bol zbog propuštene prilike, ali i da su nas sve pobili opet bi srpski narod izabrao slobodu, a tu za Tamaru Skrozzu i njene istomišljenike nema vlasti", poručio je potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin koji predvodi državnu delegaciju u Teheranu na inauguraciji novoizabranog predsednika Irana Masuda Pezeškijana reagujući na izjavu Tamare Skrozze da su 5. oktobra Aleksandar Vučić i ljudi koji čine sadašnju vlast morali biti ubijeni - poručio je Vulin.

Podsećamo, opoziciona novinarka Tamara Skroza indirektno je poručila da je ljude iz vlasti trebalo pobiti tokom prevrata 5. oktobra 2000. godine, kada je aktuelni predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio ministar informisanja.

Skroza je u emisiji opozicione TV Nova “Da sam ja neko” rekla da je “noć između 5. i 6. oktobra trebalo da izgleda potpuno drugačije”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Šteta! Jovana Arsić ostala bez medalje
Olimpijske igre

Šteta! Jovana Arsić ostala bez medalje

Srpska veslačica u skul konkurenciji Jovana Arsić zauzela je peto mesto u četvrtfinalu Olimpijskih igara sa vremenom 7:56.18 minuta, što nažalost nije bilo dovoljno za plasman u borbu za medalje u trci na 2.000 metara.

30.07.2024

09:59

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija