• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2024

14:57

Jovanov odbrusio Tepićevoj: Marinikinu potrebu može da zadovolji samo privatni fotograf

Tanja Andric

Politika

Jovanov odbrusio Tepićevoj: Marinikinu potrebu može da zadovolji samo privatni fotograf

Podeli vest

Narodna poslanica Marinika Tepić ponovo je danas u Narodnoj skupštini pokušala da, u starom maniru, politički kapitalizuje i zloupotrebi tragediju koja se prošle godine dogodila u školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu, a takođe požalila se i na to da fotoreporteri i fotografi ne borave dovoljno dugo u skupštinskoj sali.

Na sve ovo reagovao je Milenko Jovanov, šef poslaničke grupe SNS, i rekao da je strašno kada   osoba koja je bez imalo griže savesti, bez bilo kakve zadrške, govorila da roditelji nemaju tapiju na bol, posle godinu dana ponovo spominje tu tragediju.

- To što se ona uprepodobi, pa promeni boju glasa i dikciju, ni malo ne menja činjenicu da je jedanko odvratno da takva osoba govori o toj temi, baš kao što je i onda bilo kada je roditeljima rekla da nemaju tapiju na bol. Stvarno ne razumem potrebu ovih ljudi da stalno govore o stvarima o kojima je bolje da ćute. Da imaju trunku osećanja i svesti šta izazivaju svojim glupostima, prećutali neke teme - poručio je Jovanov.

On se osvrnuo i na ponašanje bivšeg režima, kojem je pripadala i poslanica Tepić, i rekao da drugima sad nešto spočitavaju oni koji su nekada izbacivali i narodne poslanike iz Skupštine.

- Isti što su izbacivali poslanike, sad se bune što fotografi i fotoreporteri ne borave dovoljno dugo u skupštinskoj sali, jer valjda ne mogu dobro da ih islikaju. Marinika Tepić neka angažuje sebi fotografa koji će da je prati ceo dan, pa će onda valjda uspeti da zadovolji tu svoju potrebu - poručio je Jovanov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija