• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.07.2024

15:32

Jovanov dao Miroslavu Aleksiću brutalan odgovor: Mi hoćemo modernizaciju, a vi hoćete vraćanje u pećinsko doba!

Masha Bandjur

Politika

Jovanov dao Miroslavu Aleksiću brutalan odgovor: Mi hoćemo modernizaciju, a vi hoćete vraćanje u pećinsko doba!

Podeli vest

Šef poslničke grupe SNS Milenko Jovanov replicirao je danas, tokom prepodnevnog dela sednice Narodne skupštine, narodnom poslaniku Miroslavu Aleksiću koji je govorio o resursima, poljoprivredi, industriji... Poručio je da su na čelu protesta protiv litijuma likovi koji su govorili da je vlast posekla 40 odsto drveća u Srbiji, da su satanisti i da počinje borba protiv satanizma.

- Ko zna šta će biti danas i sutra na tim okupljanjima. Bićemo srećni ako se ceo ovaj cirkus ne završi tako što će da spale nekog na lomači. Jer je očigledna njihova politika vraćanja u srednji vek ili u još raniji period. Žele da se sve ukine i da završimo sa modernizacijom - poručio je Jovanov.  

On je objasnio da modernizacija ne znači samo rudarstvo i eksploataciju rude, već i otvaranje fabrika automobila, fabrika litijumskih baterija...

- Mi hoćemo modernizaciju, a vi hoćete da nas vratite u pećinsko doba. To je vaš program i vaša stvar, ali nećemo vam dozvoliti da nam zemlju ponovo pretvorite u pustinju kakva je bila posle vas - pustinja i kad je u pitanju privreda i poljoprivreda i industrija. Sve bila pustinja, pa sad  gradimo ispočetka - naglasio je Jovanov.

Prema njegovim rečima, politika SNS prema poljoprivredi je takva da je budžet za podsticaje sa 19, 5 milijardi podignut na 104 milijardi, a subvencije po hektaru, čiji je prosek u EU 261 evra, podignute na 350 evra.

- Ali, vi to ne razumete, to su sad već brojevi, komlikovano - rekao je Jovanov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Žestok odgovor Milenka Jovanova Aleksandru Paviću: Mi radimo za Srbiju, a ne za Rusiju ili SAD
Politika

Žestok odgovor Milenka Jovanova Aleksandru Paviću: Mi radimo za Srbiju, a ne za Rusiju ili SAD

Početak popodnevnog dela sednice Narodne skupštine obeležilo je obraćanje Aleksandra Pavića (Mi glas iz naroda - prof. dr Branislav Nestorović), koji je poručio šefu poslaničke grupe SNS Milenku Jovanovu „da je usvojio globalističku mantru iz udžbenika CIA“, na šta mu je Jovanov replicirao da, za razliku od Pavića, on nikada nije bio u Americi, dok je Pavić tamo i živeo, te da su Amerikanci mogli lako da ga zavrbuju.

30.07.2024

16:11

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21