• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.08.2024

10:55

Opozicioni analitičar sasuo istinu na Šolakovoj TV Nova: Proteste organizuje opozicija, a vode ih mentalno izazvani teoretičari zavere!

TV Nova video printscreen

Politika

Opozicioni analitičar sasuo istinu na Šolakovoj TV Nova: Proteste organizuje opozicija, a vode ih mentalno izazvani teoretičari zavere!

Podeli vest

Opozicioni politikolog i čest gost tajkunskih televizija Nikola Parun na Nova televiziji uživo u programu izgovorio je istinu o Đilasovim i Šolakovim protestima!

- Ovi protesti dosta liče na neke proteste u prethodnih pet godina, u smislu šarenolikosti ljudi koji se tu okupljaju i koji ih organizuju. Nalik onima koji su bili prilikom policijskog časa i ove proteste organizuje opozicija, uz pratnju nekih udruženja građana koji su u ovom slučaju ekološka. U ovim protestima vidimo zaista čudne slučajeve mentalno izazvanih ljudi, medicinski upečatljivih, koji su za mikrofonom, koji su u teoretičko-zaveračkim pričama koje su usmerene protiv tehnološkog razvoja, čak i često protiv nauke - rekao je Parun i dodao:

- Zato kada čujemo da su u pitanju satanisti to nas ne čudi previše od osobe koja je to izgovorila, jer ona kada već malo iz nekoliko klikova zađete na to šta ona priča po jutjub kojekavim podkastima, to nije ni najgore što je ona rekla. Ni najčudnije, naprotiv!

Pogledajte video i uverite se sami:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

U naredna 72 sata Iran će napasti Izrael? Hezbolah odlučuje da li će doći do eksalacije ili ne! (VIDEO)
Live TV

U naredna 72 sata Iran će napasti Izrael? Hezbolah odlučuje da li će doći do eksalacije ili ne! (VIDEO)

Nadamo se da će doći do mira između Palestine i Izraela. Za samo nekoliko meseci od Palestine je ostalo sivilo i crnilo. Generalni sekretar Hezbolaha rekao je da je Izrael prešao crvenu liniju i da može da očekujue osvetu. Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Darko Obradović iz Centra za stratešku analizu i analitičar Luka Stajić. Uživo u program iz Tel Aviva javio se i počasni konzul Srbije u Izraelu Aleksandar Nikolić koji je komentarisao trenutnu situaciju u ovoj zemlji. Uživo u program javio se i novinar Dejan Jelača koji je komentarisao izbore u Americi.

02.08.2024

21:46

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija