• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.08.2024

07:26

JADNO I ŽALOSNO! Šolakov urednik poručio: Tamara Skroza je nama svetionik! (VIDEO)

Fotoilustracija/Beta

Politika

JADNO I ŽALOSNO! Šolakov urednik poručio: Tamara Skroza je nama svetionik! (VIDEO)

Podeli vest

Nakon što je Tamara Skroza indirektno poručila da je ljude iz aktuelne vlasti trebalo pobiti još 5. oktobra, digao se ceo medijski aparat u odbranu Skroze predstavljajući nju kao žrtvu. Evo šta o morbidnoj izjavi Skroze misle njene kolege iz tajkunskih novina Nova.

Urednik novina Nova Nikola Jovanović rekao je da je Skroza vanserijski novinar i da "svi moramo da stanemo iza nje".

- Tamara je jedan od retkih novinara koji predstavljaju svetionik novinarima koji žele da rade profesionalno kako treba da rade. Skroza je vanserijski novinar kakvih je danas malo i svi moramo da stanemo iza nje!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"Ja im i sad kažem da im je jedino rešenje da me ubiju!" Vučić o Skrozi: Hajku sam vršio tako što sam ćutao i slušao šta je rekla o meni!
Politika

"Ja im i sad kažem da im je jedino rešenje da me ubiju!" Vučić o Skrozi: Hajku sam vršio tako što sam ćutao i slušao šta je rekla o meni!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se sinoć javnosti iz Vile Mir, a tokom medijskog istupanja prokomentarisao je jezive pretnje novinarke Tamare Skroze, upućene upravo srpskom predsedniku, a u kojima je indirektno poručila da je u noći između 5. i 6. oktobra trebalo ubiti aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je tada bio ministar informisanja.

02.08.2024

11:07

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

TATA!
Olimpijske igre

TATA!

Plače Novak, plače Srbija, ma plače ceo svet! Sportski Bogovi na kraju sve kockice postave na mesto.

05.08.2024

07:04

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija