• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2024

08:55

"Jovanović i Đilas obmanjuju narod!" Terzić: Uopšte ih ne zanimaju litijum i rudarenje, već ih zanima rušenje Vučića

Tanja Andric/Miloš Rafailović

Politika

"Jovanović i Đilas obmanjuju narod!" Terzić: Uopšte ih ne zanimaju litijum i rudarenje, već ih zanima rušenje Vučića

Podeli vest

Miloša Jovanovića i njegovog šefa Dragana Đilasa uopšte ne zanimaju litijum i rudarenje u Srbiji, već njih ih zanima rušenje Vučića, kako bi se time zaustavila i srušila Srbija, izjavio je Miloš Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

Naime, na tajkunskom portalu "Nova S", osvanuo je intervju jednog od predstavnika srpske opozicije Miloša Jovanovića, koji poziva građane na protest 10. avgusta u Beogradu.

Foto: Foto: printscreen

 

Na ovaj sraman intervju, reagovao je Terzić i poručio:

- Ono na čemu rade odnosi se isključivo na moljakanja za političku podršku stranog faktora koji bi ih ponovo putem ulične revolucije i bez političke volje naroda doveo na vlast. I upravo ti strani faktori koji su ih na vlast već jednom instalirali bez izbora, ujedinjuju ih i sada, a sve sa ciljem okupljanja u jednu kolonu korisnih idiota koji patološki mrze Aleksandra Vučića i koji shodno tome predstavljaju idealan kadar za obmanjivanje naroda već poznatim lažima o litijumu i rudarenju. Koliki su to licemeri najbolje govori podatak da su upravo Miloš Jovanović i njegov DSS u Srbiju doveli Rio Tinto i omogućili im sve neophodne dozvole u trenutku dok se Đilas bogatio na muci i nesreći našeg naroda i uz to govorio da je eksploatacija litijuma najveća razvojna šansa za našu zemlju. Sada su mišljenje promenili, jer po isto idu u srbofobne ambasade, ali ćud nisu - dodaje Terzić.

- I dalje u sumraku uma maštaju o tome da se vrate one godine kada su kroz pljačkaške privatizacije uništavali sve pred sobom, vređajući nacionalno dostojanstvo srpskog naroda izvinjavajući se svima i svakome za nešto što Srbi nikada nisu uradili, pritom davajući Albancima u Prištini nezavisnost na tacni. U svakom slučaju uz Aleksandra Vučića je pristojna Srbija i naš narod koji želi modernizaciju, dalji razvoj i napredak, a uz Miloša Jovanovića će u narednom periodu biti Brajan Brković, Milovan Brkić kao vodeći ideolog Dragana Đilasa i verovatno poneki hrvatski vijećnik, dok će se Hodžaj i Gervala uključiti putem video linka i pružiti mu beskompromisnu podršku. Jednom rečju, s kim si takav si. Ako ništa drugo, sada je bar jasno da Miloš Jovanović otvoreno pokazuje svoje drugosrbijansko lice i servilnost prema lažnoj eliti iz "beogradskog kruga", kom očigledno i sam pripada - zaključuje Miloš Terzić.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

TATA!
Olimpijske igre

TATA!

Plače Novak, plače Srbija, ma plače ceo svet! Sportski Bogovi na kraju sve kockice postave na mesto.

05.08.2024

07:04

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija