• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2024

11:03

U avgustu će da lože, u septembru će da zapale, a 5. oktobra će da eksplodiraju! Vučićević otkrio šok informacije sa sastanka opozicije!

printscreen / informer

Politika

U avgustu će da lože, u septembru će da zapale, a 5. oktobra će da eksplodiraju! Vučićević otkrio šok informacije sa sastanka opozicije!

Podeli vest

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević otkrio je detalje paklenog plana opozicije za rušenje predsednika Srbije i otimanje države.

Govoreći u prvom Kolegijumu, Vučićević je otkrio da je dobio informacije sa jedne od koordinacija opozicije, to jest sastanka na kome je razrađena surova strategija koja Srbiju može da uvede u zlokoban građanski rat. 

- Imali su te svoje koordinacije, pa koji su bili na sastanku javljaju informacije. Između ostalog i meni. Jedan od njih je doslovce rekao: "A avgustu ću da lože, u septembru će zapale, a 5. oktobra će da eksplodiraju"! Oni otvoreno prizivaju građanski rat - rekao je Vučićević.

Vučićević je naglasio da među onima koji izlaze na proteste ima iskreno zabrinutih za Srbiju.

- Zapravo otrovanih! Otrovanih njihovom medijskom histerijom i strašnom kampanjom laži. Ali među organizatorima tih protesta, nema ničeg osim gole mržnje, bolesnih laži i patološke želje da se vlast otme na silu. Što je najgore od svega, svi ti organizatori protesta, svi su oni, svi do jednog, antisrbi - podvukao je Vučićević.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

(VIDEO) Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!
Live TV

(VIDEO) Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!

Potpuna histerija Zapada je ono što smo mogli da vidimo u proteklih 48 sati. Oni više nemaju načina da se izbore i sve što se dešava ide u korist ruskoj strani. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i pilot u penziji. Uživo u program javio se i urednik "Srbija tajms" Antonije Kovačević koji je komentarisao situaciju u Americi pred predsedničke izbore.

07.08.2024

22:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija