• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2024

13:21

Bečić o protestima u Novom Sadu: Nije reč o ekologiji - propali političari bi na vlast bez izbora!

Ata images

Politika

Bečić o protestima u Novom Sadu: Nije reč o ekologiji - propali političari bi na vlast bez izbora!

Podeli vest

Predsednik skupštinskog odbora za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić ocenio je da je protest u Novom Sadu jasno pokazao da ovo nisu protesti protiv rudarenja i zabrinutosti za životnu sredinu već pobuna propalih političara željnih moći koji bi zloupotrebom građana da dođu na vlast bez izbora.

- Nije ovo borba za ekologiju već isključivo  borba protiv Aleksandra Vučića kao legitimno izabranog predsednika Republike Srbije. Kada imate među govornicima lica koja se zalažu za Rezoluciju o Srebrenici, podržavaju profesora koji ismeva jasenovačke žrtve ponoseći se imenom koje nosi i veličaju Oluju, onda se jasno vidi okupljanja poprimaju antisrpski element. Pozivam građane da ne učestvuju u pokušaju obojene revolucije, već da nastave da podržavaju napredak Srbije što su i uradili na izborima davajući glas Srpskoj naprednoj stranci - naveo je Bečić. 

Dodao je da kao narodni poslanik podržava razvoj Srbije i istorijsku šansu koju nam pruža litijum kao nova snaga napretka i modernizacije.

- Ali isto tako sa sigurnošću mogu da kažem da se neće ništa raditi što može ugroziti zdravlje građana i narušiti životnu sredinu. Vlada se uvek vodi mišljenjem stručnjaka, a ne tamo nekim Ćutama i ostalim lažnim ekolozima samo za svoj džep - konstatovao je Bečić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji
Kultura

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji

Zamislite svet u kom praistorijska bića, čarobne vile i svetlucave zvezde spajaju svoje čari kako bi stvorili priče koje fasciniraju i inspirišu mališane. Vulkančić vas poziva da u novim dečjim knjigama osetite magičan doživljaj koji nadmašuje obične priče i omogućava deci da urone u svet gde mašta nema granica, i gde svaka stranica donosi novo uzbuđenje.

08.08.2024

13:02

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija