• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.08.2024

15:49

Bakarec odgovorio Topalku: Propalko je rođen u svinjcu u blatu! Ni opozicija neće da ga sluša!

Miloš Rafailović/Ataimages

Politika

Bakarec odgovorio Topalku: Propalko je rođen u svinjcu u blatu! Ni opozicija neće da ga sluša!

Podeli vest

Poslanik SNS Nebojša Bakarec poručio je da propali pevač Milan Topalović može da peva samo na protestima opozicije, ali su mu to zabranili, jer bi rasterao malobrojne protestante.

''Vođa opozicije, navodni "pevač" zvani PROPALKO, javio se na Šolakovim antisrpskim medijima. Kaže PROPALKO da je rođen i odgojen na livadi. Ja bih rekao da je pre rođen u svinjcu u blatu. Kaže PROPALKO, Vučić mu zabranio da peva!?! Prvo, to je nemoguće. Drugo, zbog čega novi lider opozicije, PROPALKO, ne peva na TVN1, na TVNova? Biće da su i oni zgroženi njegovim "pevanjem" i "glasovnim mogućnostima" pa ga već 6 godina ne puštaju da peva na TVN1 i TVNova. Takođe, on može da peva na svim protestima opozicije, ali mu oni ipak to ne dozvoljavaju, da im ne bi rasterao malobrojne protestante'', napisao je Bakarec na mreži Iks. 
 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Zašto vlast ovo dozvoljava? Javno vređanje predsednika i njegove porodice prešlo sve crvene linije!
Live TV

Zašto vlast ovo dozvoljava? Javno vređanje predsednika i njegove porodice prešlo sve crvene linije!

Kako se barata sa brojkama građana koji se okupljaju na protestima u Srbiji? Ko organizuje te proteste i šta im je pravi cilj? Da li je zapravo sve što vidimo jeste krčenje puta sa ciljem da se angažuje jedna vrsta mašinerije sa narativom za ono što će da usledi? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su zamenik glavnog urednika Informera Dejan Vukelić i analitičar medija Ištvan Kaić.

09.08.2024

13:15

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Američki gigant napao Iran!
rat na svim frontovima

Američki gigant napao Iran!

Američka međunarodna kompanija Majkrosoft saopštila je danas da Iran ubrzava spovođenje internet aktivnosti koje, po svemu sudeći, imaju za cilj vršenje štetnog uticaja na američke izbore.

09.08.2024

16:32

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Stevica je najstariji aktivni košarkaš u Evropi! Posao ga odveo na zapad, ali bez sporta i Srbije ne može!
Srbija

Stevica je najstariji aktivni košarkaš u Evropi! Posao ga odveo na zapad, ali bez sporta i Srbije ne može!

Jedan od vodećih evropskih stručnjaka u oblasti železničkog saobraćaja, Nišlija Stevica Varadinac (62), doktor mašinstva koji trenutno živi i radi u Luksemburgu, bez obzira na to što skoro dve i po decenije nije u Srbiji, očiti je primer istinskog patriote i sportiste kome nije teško da redovno dolazi u Beograd i trenira sa košarkaškim veteranima. On je i najstariji aktivni košarkaš u Evropi!

09.08.2024

13:21