• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2024

10:29

(FOTO) Ubiše se da kažu kako opozicija ne organizuje proteste?! A šta onda tačno rade sudija Majić i tužiteljka Savović na skupu u Požegi?!

Privatna arhiva

Politika

(FOTO) Ubiše se da kažu kako opozicija ne organizuje proteste?! A šta onda tačno rade sudija Majić i tužiteljka Savović na skupu u Požegi?!

Podeli vest

Sudija Miodrag Majić, vođa Proglasa i tužiteljka Bojana Savović, jedna od njegovih bliskih saradnica, najotvorenije krše Etički kodeks s obzirom na to se otvoreno bave politikom.

Oni su, kako Informer saznaje, juče bili glavni govornici na protestu navodno protiv eksploatacije litijuma u dolini Jadra.

Foto: Privatna arhiva

 

 

O tome svedoče i fotografije koje objavljujemo, a na kojima su upravo Majić, Savovića i glumica Svetlana Bojković.

Foto: Privatna arhiva

 

Ovo je još jedan u nizu dokaza da opozicija i njeni lideri stoje iza organizacije protesta koji se održavaju u Srbiji kao i iza protesta u Beogradu najavljenog za danas, iako se oni iz petnih žila trude da sve predstave kao spontano okupljanje zabrinutog naroda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23