• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.08.2024

07:30

Srbiju blokira čovek koji uništava srpske zastave! Unuk osvedočenog srbomrsca na Đilasovim protestima! (FOTO)

Printscreen/Detektor laži

Politika

Srbiju blokira čovek koji uništava srpske zastave! Unuk osvedočenog srbomrsca na Đilasovim protestima! (FOTO)

Podeli vest

Brajan Brković, čovek koji uništava srpske zastave bio je jedan od onih koji su predvodili protest Dragana Đilasa i Dragana Šolaka.

Reč je o nekadašnjem aktivisti Dragana Đilasa, a da li je ponovo "procvetala" saradnja ili je samo reč o "honorarnom radu", za sada nije poznato, ali Brajan Brković je bio na protestima u Beogradu. 

Brković je postao poznat kada je u novom sadu uništavao i prefarbavao srpske zastave i time se javno hvalio.

Inače, on je unuk osvedočenog srbomrsca Jevrema Brkovića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Na današnji dan: Zvezda "razbila" PSV na čuvenoj "Marakani"!
Fudbal

Na današnji dan: Zvezda "razbila" PSV na čuvenoj "Marakani"!

Na današnji dan, 11. avgusta 2004. godine, fudbaleri Crvene zvezde su na "Marakani" savladali ekipu PSV-a rezultatom 3:2, u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona. Strelci za crveno-bele bili su Milan Dudić u 29, Boško Janković u 39, i Marko Pantelić u 59. minutu, dok su golove za goste upisali Park Đi Sung u 8. i Jon de Jong u 65. minutu.

11.08.2024

06:40

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23