• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.08.2024

08:46

Đilasovi i Šolakovi protestanti prebili čoveka na Gazeli!? Pokrenuta akcija identifikacije onih koji su blokirali most i Prokop!

Fotoilustracija/Tanjug/printscreen

Politika

Đilasovi i Šolakovi protestanti prebili čoveka na Gazeli!? Pokrenuta akcija identifikacije onih koji su blokirali most i Prokop!

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Beogradu, naložilo je pripadnicima Ministarstva unutrašniih poslova Republike Srbije da identifikuju sve osobe koje su sinoć na mostu Gazela, kako se sumnja, izvršile krivično delo Nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu i da protiv njih podnesu krivične prijave.

Jednoj osobi koja je učestvovala u izvršenju pomenutog krivičnog dela određeno je zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti privedena u Više javno tužilaštvo na saslušanje. 

"Postoje osnovi sumnje da je vozač motornog vozila nakon sudara na mostu Gazela napadnut i pretučen od strane nekolicine učesnika protesta protiv iskopavanja litijuma, organizovanog u centru Beograda, koji su se nakon protesta kretali kolovozom mosta Gazela." saoptilo je Više javno tužilaštvo. 

 

Foto: Informer

 

 

Takođe, Prvom i Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu dat je nalog da u saradnji sa policijom identifikuju učinioce krivičnog dela Ugrožavanje javnog saobraćaja opasnom radnjom i opasnim sredstvom.

" Postoje osnovi sumnje da su osobe koje su se nakon pomenutog protesta, kretale mostom Gazela, izazvala saobraćajnu nezgodu u kojoj je došlo do materijalne štete i prekida saobraćaja. Sve osobe koje su blokirale međunarodnu železničku prugu na različitim lokacijama biće identifikovane i procesuirana zbog krivičnog dela iz člana 290 Krivičnog zakonika od strane nadležnog tužilaštva i policije." navedeno je u saopštenju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Na današnji dan: Zvezda "razbila" PSV na čuvenoj "Marakani"!
Fudbal

Na današnji dan: Zvezda "razbila" PSV na čuvenoj "Marakani"!

Na današnji dan, 11. avgusta 2004. godine, fudbaleri Crvene zvezde su na "Marakani" savladali ekipu PSV-a rezultatom 3:2, u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona. Strelci za crveno-bele bili su Milan Dudić u 29, Boško Janković u 39, i Marko Pantelić u 59. minutu, dok su golove za goste upisali Park Đi Sung u 8. i Jon de Jong u 65. minutu.

11.08.2024

06:40

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23