• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.08.2024

13:53

Metod je jasan i već više puta viđen! Vujičić: Oslabiti poziciju Beograda udruženim napadima i udariti na Vučića koji je jedina brana srpskom narodu na KiM

Aleksandar Jovanović Cile

Politika

Metod je jasan i već više puta viđen! Vujičić: Oslabiti poziciju Beograda udruženim napadima i udariti na Vučića koji je jedina brana srpskom narodu na KiM

Podeli vest

Danijela Vujičić, narodna poslanica i predsednica Odbora za Kosovo i Metohiju jasno poručuje da dok Aljbin Kurti priprema novi udar na srpski narod na Kosovu i Metohiji njegovi mediji svesrdno podržavaju opozicione političke proteste u Beogradu.

Saopštenje Danijele Vujičić, narodne poslanice i predsednice Odbora za Kosovo i Metohiju Narodne Skupštine Republike Srbije prenosimo u celosti: 

- Dok Aljbin Kurti priprema novi udar na srpski narod na Kosovu i Metohiji najavama otvaranja mosta na Ibru i svakodnevno zagorčava život Srbima u južnoj pokrajini, njegovi botovi i mediji svesrdno podržavaju opozicione političke proteste u Beogradu jer u njima vide šansu za ostvarenje Kurtijevog velikoalbanskog sna.

Nije slučajno u Prištini izabran datum za otvaranje mosta na Ibru koji se pokalapa sa jekom opozicionih i rušilačkih protesta u Beogradu! Metod je jasan i već više puta viđen - oslabiti poziciju Beograda udruženim napadima i udariti na Aleksandra Vučića koji je jedina brana srpskom narodu na KiM.

Poražavajuće je da ni reč o patnjama srpskog naroda sa KiM nismo čuli na protestima đilasovske opozicije, ali jesmo poruke mržnje, rušenja države i pretnje Aleksandru Vučiću po istoj matrici po kojoj se one pišu u Prištini odakle im stiže snažna podrška.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Slabljenje Srbije ide jedino na ruku Aljbinu Kurtiju da pojača svoju antisrpsku torturu i teror nad našim narodom koji bi rezultirali daljom eskalacijom i usložnjavanjem situacije u južnoj srpskoj pokrajini sa ciljem da isprovociraju sukob izmedju Srba i tzv. Kosovske policije i po mogućnosti sa Kforom, radi realizacije finalnog etničkog čišćenja.

Jasno je da je Kurti ima isti cilj kao i njegovi politički surogati u Beogradu koji koriste ove proteste i narod, Dragan Đilas i Dragan Šolak, a to je izazivanje nemira, nestabilnosti, tenzija i eskalacija situacije i rušenje predsednika Vučića uz slabljenje države Srbije i sotvarenje sna o nezavisnom Kosovu i Metohiji. 

Zato puna podrška predsedniku Aleksandru Vučiću u neprestanoj borbi za našu jaču  i ekonomski snažniju Srbiju koja čuva srpski narod na Kosovu i Metohiji - navodi se u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Kina dala zeleno svetlo! Osveta može da počne!
Planeta

Kina dala zeleno svetlo! Osveta može da počne!

Kina podržava Iran u odbrani svog suvereniteta, bezbednosti i nacionalnog dostojanstva, rekao je kineski ministar spoljnih poslova Vang Ji u telefonskom razgovoru sa vršiocem dužnosti iranskog ministra inostranih poslova Alijem Bagerijem.

11.08.2024

17:13

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23