• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2024

17:01

Evo zašto mrze i nasiljem ruše Vučića! Srbija je nikad jača, i sa Olimpijskih igara se vraća kao najuspešnija država regiona! (VIDEO)

Tanjug/AP

Politika

Evo zašto mrze i nasiljem ruše Vučića! Srbija je nikad jača, i sa Olimpijskih igara se vraća kao najuspešnija država regiona! (VIDEO)

Podeli vest

Odgovor na pitanje zašto je neko sinoć sprovodio stravično nasilje na ulicama Beograda stigao je nepun dan kasnije.

Srbija se nakon pobede nad Hrvatskom u finalu olimpijskog vaterpolo turnira iz Pariza vraća kao 27. na listi najuspešnijih reprezentacija, a najuspešnija u regionu Zapadnog Balkana ili bivše Jugoslavije, kako ko više voli.

U leđa nam gledaju Hrvatska i Slovenija, dok ostale države nisu ni rangirane jer nisu osvojile nijednu medalju. Mnogi su u zemlji i komšiluku seirili zbog lošijeg starta srpskih sportista i za to krivili Aleksandra Vučića. Ali, kao i u politici, opet su izgubili.

Srbija je i u sportu pretekla sve zemlje regiona, kao što ih je pretekla ili ih pretiče i u ekonomiji, životnom standardu i međunarodnom političkom ugledu. E, za to je Vučić vaistinu kriv i to mu nikada neće oprostiti.

Učiniće sve da ga uklone na bilo koji način i Srbiju resetuju na slabašnu i poslušnu državicu iz perioda od pre 2012. godine. Ipak, ishod tih pokušaja završiće se kao i svi prethodni i gorespomenuti. Baš kao što se završio i sinoćnji nasilni pokušaj otimanja države.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23