• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2024

11:47

(VIDEO) "Marinika je uživala u prizoru pijanih i drogiranih divljaka koji mi guraju sendvič u usta"! Oglasila se napadnuta novinarka Informera!

ATAIMAGES/Masha Bandjur

Politika

(VIDEO) "Marinika je uživala u prizoru pijanih i drogiranih divljaka koji mi guraju sendvič u usta"! Oglasila se napadnuta novinarka Informera!

Podeli vest

Branka Lazić napadnuta novinarka Informera, opisala je detalje napada na nju i ekipu Informera na protestima opozicije u subotu, gde je deo opozicije otišao da blokira železnički saobraćaj na Prokopu.

Branka Lazić napadnuta novinarka Informera, kaže da je drogirana i pijana masa ljudi napala nju i snimatelje Informera uz povike mržnje prema predsedniku Vučiću i glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću.

- Dobro se osećam sada, hvala na podršci predsednika Vučića. Okupili su se masovno iza mene i vrištali su na mene. Blokirali su mene i snimatelja, a ja sam namerno držala govor u lajvu da bi sprečila napad i udarac na mene. Takvo ponašanje je slika i prilika njih. Informer je veštica za njih, tako oni to vide. Dobro je da sam bila žensko, da sam bila muško fizički bi me napali. Bjelić je došao da provocira i da me ispituje, to je onaj što se slikao sa oružjem, a nasrnuo je i Ristić na mene. Najviše su psovali predsednika Vučića i Dragana J. Vučićevića. Govorili su kako Informer laže i gurali su mi sendvič u usta. Marinika je bila prekoputa nas i sedela i pušila cigaru, a kada sam je upitala zašto me napadaju i guraju njeni ljudi, nije bilo odgovora, verovatno je uživala u tome što me maltretiraju. Proganjali su nas i držali opkoljene, a onda su nas proterali kao u nekom linču. Bili su pijani i drogirani. Napali su i našeg snimatelja i gurali su ga. Sramota je što nema reakcije iz UNS-a - rekla je naša novinarka.

Celu izjavu napadnute novinarke obavezno pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23