• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.08.2024

13:16

Odjeknula istina u tajkunskim medijima! Ovo je najveći dokaz Vučićeve snažne patriotske politike koje se ni po koju cenu neće odreći!

Tanjug/ Vladimir Sporčić

Politika

Odjeknula istina u tajkunskim medijima! Ovo je najveći dokaz Vučićeve snažne patriotske politike koje se ni po koju cenu neće odreći!

Podeli vest

Nakon što su opozicioni mediji kojim rukovode tajkuni Dragan Đilas i Dragan Šolak "prosuli" priču da predsednik Srbije Aleksandar Vučić trguje litijumom, sada im je stigalo otrežnjenje, a koje je najveći dokaz Vučićeve snažne patriotske politike.

Naime, državna sekretarka u nemačkom ministarstvu privrede Franciska Brantner izjavila je da eventualni projekat eksploatacije litijuma neće uticati na proces evrointegracije Srbije.

- Neće biti popusta zbog litijuma kada je reč o vladavini prava, niti u pogledu Kosova ili Bosne i Hecegovine - izjavila je.

Foto: printscreen

 

Ovo pokazuje da čim pominju Republiku Srpsku i Kosovo i Metohiju, jasno je da sa Vučićem nema nikakve trgovine i da se Vučić ni po koji cenu neće odreći svoje nezavisne i slobodarske politike!

Valja podsetiti da su sve vreme tajkunski mediji pisali da "Vučić trguje litijumom", "Vučić menja litijum za vlast", a sada je upravo na njihovim stranicama osvanuoo najveći dokaz da srpski predsednik ni sa kim nikada ništa nije trgovao niti će.

Na ovaj način i pomenuta glasila i njihovi kreatori moraju da priznaju da Vučić hoće snažnu ekonomiju, moćnu Srbiju koja će se svojom snagom odupirati pritiscima, braniti interese svih građana Srbije i svih Srba gde god da žive.

Izjava nemačke sekretarke najveći je dokaz da Vučić ne trguje nezavisnom i slobodarskom politikom svoje zemlje!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23