• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2024

16:03

Nebojša Bakarec pravo u metu: Kurtijevo drogirano pseto preti smrću Vučiću! (VIDEO)

printscreen

Politika

Nebojša Bakarec pravo u metu: Kurtijevo drogirano pseto preti smrću Vučiću! (VIDEO)

Podeli vest

Funkcioner SNS Nebojša Bakarec izneo je jasan stav u vezi sa stravičnim pretnjama smrću predsedniku Aleksandru Vučiću.

- Najoštrije osuđujem nove, otvorene i bestijalne pretnje smrću koje je predsedniku Vučiću uputilo Kurtijevo drogirano pseto, Boban Bogdanović zvani Pacov, jedan od lidera opozicije. U svom kokainskom delirijumu, narkoman Bogdanović iz Prištine upućuje kukavičke pretnje smrću predsedniku Vučiću, znajući da je nedostupan srpskim organima i pod zaštitom Kurtijevih fašista. Kurti je Bogdanovića proglasio vođom srpske opozicije, a Šolakovi mediji i opozicija uzdižu i slave svog novog narko vođu. Kao nagradu za ove pretnje smrću Vučiču, Kurti je Bogdanoviću za narednih 10 dana rezervisao apartman u najskupljem prištinskom hotelu, u kome Bogdanovića čekaju dva vepra u teranju, i kilo kokaina. Kaže Bogdanović da su on i Kurti doneli istorijsku odluku da obese predsednika Vučića i da izazovu građanski rat u Srbiji. Zbog toga Kurti danas u Bujanovcu organizuje "svealbanski" protest protiv Srbije i Vučića, sve u koordinaciji sa organizatorima protesta protiv litijuma. Zanimljivo je da zapadni ambasadori u Prištini ćute na ovakav Kurtijev izbor saradnika i savetnika. Da podsetim, da je narkomanski Kurtijev sluga Boban Bogdanović snimljen 7.2.2023. u prištinskom hotelu, kako se drogira veikim količinama Kurtijevog kokaina. Bogdanović se više puta sastajao sa Aljbinom Kurtijem. Danas će Kurti častiti svoje narkomansko pseto, tolikom količinom kokaina, koja bi ubila i slona. Kurti je najavio Bogdanoviću da će mu se u nekom trenutku pridružiti da zajedno proslave organizovanje protesta u Bujanovcu i Bogdanovićevu objavu. Jedno je sigurno, posle ovakvih pretnji smrću predsedniku Republike Srbije, Aleksandru Vučiću, Boban Bogdanović zvani Pacov, je odlučio da se više ne vraća u Beograd, već da stupi u stalnu službu fašisti Kurtiju. A gazda Kurti zna kako da nahrani svoje pacovsko pseto Bobana Bogdanovića – kokainom - bio je jasan Bakarec.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Za 30 godina automobil na gorivo izgledaće kao konjska zaprega! Najveći lobisti protiv litijuma su Rusi jer baterije znače kraj za njihove resurse! (VIDEO)
Live TV

Za 30 godina automobil na gorivo izgledaće kao konjska zaprega! Najveći lobisti protiv litijuma su Rusi jer baterije znače kraj za njihove resurse! (VIDEO)

Priča o litijumu ima daleko širi aspekt. Nije to samo ruda koja predstavlja izvor profita u narednim decenijama. Nije samo spor koji imamo na unutrašnjem planu, već je tema globalna. Analitičari kažu da je rat u Ukrajini zapravo prvi rat u istoriji koji se vodi zbog litijuma. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Miloš Laban, analitičar i Vladimir Đukanović, stručnjak za investicije.

12.08.2024

15:42

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23