• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.08.2024

08:48

Islamisti iz “Slobodne Bosne” poludeli od mržnje prema Vučiću! Koriste i daleku prošlost da bi ga napali, smeta im njegovo prezime gde god ga vide!

Fototoilustracija/Insajder

Politika

Islamisti iz “Slobodne Bosne” poludeli od mržnje prema Vučiću! Koriste i daleku prošlost da bi ga napali, smeta im njegovo prezime gde god ga vide!

Podeli vest

Najnoviji tekst pun mržnje na sajtu islamističkog portala "Slobodna Bosna" dokazuje samo da su potpuno izgubili kompas i poludeli od mržnje prema lideru Srbije Aleksandrom Vučićem.

U vesti pod naslovom: "Ženio se dva puta i nosio fes na glavi: Još jedan Vučić vedrio je i oblačio Srbijom, bio je izdajnik, ustanik, prijatelj Rusa i Turaka, a umro je u agoniji…", pišu o Tomi Vučiću Perišiću po kojem je ulica Gospodara Vučića u Beogradu dobila ime. 

Ovim tekstom su iskoristili njegovo prezime kao sredstvo za napade i pokušaje diskreditacije, što samo pokazuje nedostatak poštovanja, manira, ali i nepatvorene mržnje prema Aleksandru Vučiću i Srbiji. 

 

 

Foto: printscreen

 

 

Ono što je skandalozno je to da su otvoreno uporedili Aleksandra i Tomu Vučića Perišića navodeći da se "i ovaj Vučić ženio dva puta". Naglasili su da se predstavljao kao "pravi narodni tribun, zaštitinik narodnih interesa pod birokratizovanim državnim aparatom".

"Slobodna Bosna" piše da je ovaj Vučić otrovan u zatvoru, umro u agoniji a pokopan u običnom seljačkom odelo, a s obzirom na to da je tekst napisan kao poređenje Aleksandra Vučića i Tome Vučića Perišića, ovo jasno pokazuje šta islamistički portal želi predsedniku Srbije. 

Foto: printscreen

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija