• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2024

11:00

Neki bi bili najsrećniji da zabrane Vučiću da se bavi politikom! Premijer Vučević o ludilu BIRODI: Velika je konkurencija u moru gluposti!

Miloš Rafailović

Politika

Neki bi bili najsrećniji da zabrane Vučiću da se bavi politikom! Premijer Vučević o ludilu BIRODI: Velika je konkurencija u moru gluposti!

Podeli vest

Premijer Srbije Miloš Vučević prokomentarisao je tezu izvršnog direktora BIRODI Zorana Gavrilovića da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nema ustavno pravo da razgovara sa narodom.

Gostujući u prvom Kolegijumu na Informer televiziji, premijer je ocenio da je reč o notornoj gluposti.

Premijer Miloš Vučević govorio je o poseti predsednika Vučića Malom Zvorniku gde je on razgovarao sa narodom.

- Velika je konkurencija u moru gluposti koje smo mogli da vidimo. Oni bi najviše voleli kad bi mogli da zabrane predsedniku da se bavi politikom - ocenio je Vučević i analizirao Vučićevu posetu Malom Zvorniku.

- On je uradio ono što je posao predsednika, a to je da bude u narodu i sa narodom. Ovo nije prvi put. Bio je u Priboju. Razgovarao je sa svima koji su od uticaja, ali i sa narodom. Predsednik je biran od građana. Mi smo se čuli nakon tog događaja u Malom Zvorniku. Nije mi tada delovao iscrpljeno. Bio je pun energije. Ta pitanja i teme nisu za predsednika Republike. On je to prihvatio, primio. Danas ide Darko Glišić u Loznicu. Ministarka privrede je dobila zadatke šta ona treba da radi. Taj razgovor će doneti rešavanje mnogih stvari koje do sada nisu bile rešene - rekao je premijer Vučević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija