• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2024

19:08

Novinarka otkrila pakleni plan! Cilj Zapada je da se oslabi vlast kako bi lakše uticala na nju (VIDEO)

Printskrin

Politika

Novinarka otkrila pakleni plan! Cilj Zapada je da se oslabi vlast kako bi lakše uticala na nju (VIDEO)

Podeli vest

Detaljna analiza koju je sprovelo Ministarstvo odbrane Kine pod nazivom "Nacionalna zadužbina za demokratiju: šta je to i šta radi" otkriva da se organizacija NED dugo bavila režiranjem državne vlasti u drugim zemljama, mešanjem u unutrašnje stvari drugih zemalja, podsticanjem podela i konfrontacije, zavaravanjem javnog mnjenja i vršenjem ideološke infiltracije, sve pod izgovorom promovisanja "demokratije"

Ljubinka Milinčić - Sputnjik: "Ne verujem da je Amerika htela da sruši vlast ali sasvim sigurno je htela da je poljulja jer ako imate vlast koja je nestabilna, koja u svakom trenutku može da padne ako se malo pogura, onda se lakše utiče na nju! Međutim, NED nije jedina organizacija koja ovde radi, tu je mnogo zapadnih organizacija koje rade po principu - što propusti NED, to dočeka neko drugi, što propusti taj drugi, dočeka neko treći... Ovde ima bezbroj nekih organizacija koje su finansirane od strane nekih zapadnih 'dobročinitelja'."

Voditeljka: I to, koliko smo videli, finansiraju ih velikim novcem...

Ljubinka Milinčić: "Zato što je cilj veliki. Što je veći cilj - veća su ulaganja!"




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija