• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.08.2024

13:09

Kurti organizovao novu pljačku Srba! Zahtevaće kazne od 500 do 1.500 evra! Sve počinje od 23. avgusta!

EPA

Politika

Kurti organizovao novu pljačku Srba! Zahtevaće kazne od 500 do 1.500 evra! Sve počinje od 23. avgusta!

Podeli vest

Takozvani "kosovski premijer" Aljbin Kurti priprema novu pljačku Srba na teritoriji Kosova i Metohije!

Rok koji je odredilo takozvano "ministarstvo unutrašnjih poslova Kosova" za zamenu srpskih vozačkih dozvola koje su izdale izmeštene srpske Policijske uprave gradova sa Kosova ističe 23. avgusta, a zamenik komandira lažne "kosovske policije za region Sever" Veton Eljšani kaže da se posle tog datuma ove dozvole neće tolerisati.

- Njihovim vlasnicima, ako se zateknu u vožnji, najverovatnije će se pisati kazne od 500 do 1.500 evra. Sporne dozvole su one koje su izdate od strane paralelnih struktura, dok ostale, izdate u Srbiji, neće biti problem. Ne pričamo o srpskim vozačkim dozvolama, već o onima koje su izdate od strane paralelnih, ilegalnih struktura. Takav dokument tretiramo kao da ne postoji i to za nas znači da vozač nema vozačku dozolu. U tim slučajevima će se najverovatnije pisati kazna. Zatim, vozač može da pozove nekoga ko ima ispravnu dozvolu da preuzme kola ili da kola skloni sa puta. Inače, ako ima neki slučaj, da ide negde, mi ćemo da ga ispratimo, to nije problem i da nema dozvolu uopšte - rekao je Eljšani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Kina je jasna: proteste u Srbiji finansirale Evropa i Amerika! Opozicionari se takmiče u tome ko će biti veći mrzitelj sopstvene zemlje! (VIDEO)
Live TV

Kina je jasna: proteste u Srbiji finansirale Evropa i Amerika! Opozicionari se takmiče u tome ko će biti veći mrzitelj sopstvene zemlje! (VIDEO)

Nedavni izveštaj Ministarstva spoljnih poslova Kine govori o tome da je Amerika finansirala proteste u Srbiji održane prošle i pretprošle godine. U zvaničnim dokumentima jasno stoji da tih protesta stoje nevladine organizacije koje su finansirale Amerika i Evropa. Cilj Zapada je da se oslabi vlast u Srbiji kako bi lakše mogli da utiču na nju. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su Vjerica Radeta i Đorđe Dabić, državni sekretar.

18.08.2024

19:54

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Požar u Francuskoj! Više od 3000 kampera moralo da se evakuiše!
Planeta

(VIDEO) Požar u Francuskoj! Više od 3000 kampera moralo da se evakuiše!

U požaru, koji je izbio u noći između nedelje i ponedeljka u gradiću Kane-en-Rusijon u departmanu Istočni Pirineji na jugu Francuske, najmanje 11 osoba je lakše povređeno, uključujući dva vatrogasca, ali, kako prenose lokalni mediji, požar je preko noći stavljen pod kontrolu, a više od 3.000 kampera je uspešno evakuisano.

19.08.2024

14:33

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija