• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2024

09:56

OVAKO IZGLEDA USTAŠKA "PRAVDA"! Beogradski advokat ekspresno osuđen zbog natpisa "Oluja je pogrom" - Istina boli!

printscreen

Politika

OVAKO IZGLEDA USTAŠKA "PRAVDA"! Beogradski advokat ekspresno osuđen zbog natpisa "Oluja je pogrom" - Istina boli!

Podeli vest

Beogradski advo­kat Ne­ma­nja Be­rić, koji je uhapšen 10. avgusta u Hr­vat­skoj na gra­nič­nom pre­la­zu Ba­ja­ko­vo i spro­ve­den su­di­ji za pre­kr­ša­je u Ši­be­ni­ku, ko­ji ga je osu­dila na 15 da­na za­tvo­ra, sutra će se naći na slobodi, saznaje Informer.

Informer je došao u posed dokumentacije koja pokazuje koliko novokomponovane ustaše u Zagrebu boli istina - između ostalog u obrazloženju presude navodi se da je Berić kriv jer je nosio majicu sa natpisom "Oluja je pogrom".

U tom, grmu, dakle, leži zec - zvanični Zagreb žulja istina - da je zločinačka akcija "Oluja" iz avgusta 1995. godine - kada je ubijno više od 2.000 a proterano više od 250.000 Srba sa svojih vekovnih ognjišta baš to - pogrom!

Foto: printscreen

 

 

Uz to, beogradskom advokatu pridodali su i veličanje Ratka Mladića, Vojvode Đujića i Draže Mihajlovića, za koje ustaše u Zagrebu tvrde da su ratni zločinci.

Podsetimo, advokat Berić proveo je 15 dana u zatvoru u krajnje nehumanim uslovima, pošto mu punih 6 dana nisu davali garderobu i stvari za ličnu higijenu! 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!
alarm!

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!

Vazdušna NATO baza u nemačkom gradu Gajlenkirhenu i danas ostaje u stanju povišene pripravnosti, izjavila je portparolka baze nakon što je tokom noći podignut nivo bezbednosti na osnovu obaveštajnih informacija koje ukazuju na potencijalnu pretnju.

23.08.2024

12:02

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija