• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.08.2024

12:05

Možda mogu da me ubiju, ali da pobede u Srbiji, naprave revoluciju zasnovanu na lažima i vrate zemlju u vreme lopovluka, od toga nema ništa! Narod ih neće!

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

Možda mogu da me ubiju, ali da pobede u Srbiji, naprave revoluciju zasnovanu na lažima i vrate zemlju u vreme lopovluka, od toga nema ništa! Narod ih neće!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se grašanima Srbije na svom instagram profilu i poručio im da budu spokojni, jer Srbiju neće uspeti da vrate u prošlost, u vreme lopovluka i nestanka zemlje.

- Poštovani građani, poslednjih dana učestale su pretnje državnim organima, političarima koji misle drugačije, tužiocima, sudijama, naučnicima koji su se drznuli da kažu istinu i da se suprotstave narativu tajkuna i kriminalca Dragana Šolaka i njegovih političkih slugu. Došli su dotle da su se konačno setili onoga o čemu sam im govorio sve vreme. Došli su na ideju da bi trebalo, u cilju provođenja revolucije, da me ubiju. Mnogo puta sam im govorio da im je to jedino rešenje, jer na izborima oni da pobede neće nikada,ne zato što su pravila ovakva ili onakva, već zato što ih narod nikada nije hteo i nikada ih neće hteti.

- Ali vama, ljudi, želim da kažem, možda mogu da me ubiju, ali da pobede u Srbiji i da naprave neku revoluciju, zasnovanu na lažima i prevarama, vrate ljude u prošlost, u vreme lopovluka, pljačke, krađe, nestanka Srbije, to neće moći nikada! Budite mirni i spokojni, od takve gluposti nema ništa!

- Ono što je mnogo važnije, što dobra vest, želim da kažem našim penzionerimai zahvalim se Vladi, da je izgleda Vlada prihvatila moju ideju da povećanje penzija ne ide od 1. januara već od 1. decembra, mesec dana ranije. Verujem da će biti 11%  uvećanje penzija. Značajan pomak za naše penzionere. Biće još mnogo dobrih vesti. 

- Hvala vam i bez mnogo nerviranja. Pobedićemo ih kao i uvek i pobediće Srbija. Srbija ne sme da stane - rekao je Vučić.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!
alarm!

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!

Vazdušna NATO baza u nemačkom gradu Gajlenkirhenu i danas ostaje u stanju povišene pripravnosti, izjavila je portparolka baze nakon što je tokom noći podignut nivo bezbednosti na osnovu obaveštajnih informacija koje ukazuju na potencijalnu pretnju.

23.08.2024

12:02

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija