• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.08.2024

20:51

SRAMNO! Ćuta i Dikić nakon poziva na ubistvo Vučića i najave nasilja vređaju predsednika i kukaju: Mi smo žrtve!

Aleksandar Jovanović Cile/Pedja Milosavljevic

Politika

SRAMNO! Ćuta i Dikić nakon poziva na ubistvo Vučića i najave nasilja vređaju predsednika i kukaju: Mi smo žrtve!

Podeli vest

Opozicioni novinar Aleksandar Dikić i lažni ekolog Aleksandar Jovanović Ćuta pozvali su na nasilje i ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a sada su se oglasili tvrdeći da su oni žrtve!

Naime, Ćuta je gostovao na zrenjaninskoj KTV kod novinara Dikića i otvoreno zapretio građanskim ratom, a potom su praktično u emisiji izneli detalje paklenog plana za otimanje države koji treba da rezultira ubistvom predsednika Vučića. Više o tome u POSEBNOJ VESTI.

Za opozicione medije oglasili su se Ćuta i Dikić koji tvrde da su oni žrtve, a da su izjave "Vučića i njegove svite bolesne":

- Za to postoje institucije poput Laze Lazarevića, psihijatri koji treba da ustanove od čega boluje predsednik. Manija proganjanja i bolesne vizije da neko hoće da ga ubije su posledica njegove dijagnoze - kaže Ćuta pokušavajući da obrne ploču i predstavi celu situaciju kao nešto što je izmišljeno iako postoji snimak kao dokaz.

- Zabole me za njega i šta god da kaže on i cela besmislena svita njegovih bednika - nepristojan je lažni ekolog koji ne pokazuje ni trunku kajanja zboog poziva na ubistvo predsednika države!

Opozicioni novinar Dikić takođe pokušava da navrne vodu na svoju vodenicu, kukajući:.

- Danas smo žrtve gospodin Jovanović, KTV i ja - kaže, nijednog trenutka ne izvinjavajući se ili izražavajući kajanje zbog poziva na ubistvo predsednika, poziva na nasilje i poziva na rušenje ustavnog poretka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?
Live TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?

Kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da bi bio srećan da Elonu Masku da visok položaj u svojoj administraciji ako pobedi na izborima u novembru. Gosti "Otvorenog studija" Informer TV politički konsultant Vlada Dobrosavljević i ekonomista profesor Bojan Dimitrijević komentarisali su ovu vest, ali i analizirali šta to povezuje ova dva preduzetnika.

23.08.2024

20:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija