• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.08.2024

09:51

Kurtijevac i ideolog srpske opozicije nada se ubistvu Aleksandra Vučića: Sa dobrom idejom i još boljom realizacijom, živela buduća oslobođena Srbija!

Tanjug/Nemanja Jovanović/Printscreen Twitter/video printscreen

Politika

Kurtijevac i ideolog srpske opozicije nada se ubistvu Aleksandra Vučića: Sa dobrom idejom i još boljom realizacijom, živela buduća oslobođena Srbija!

Podeli vest

Miljenik teroriste i premijera samoproklamovanog Kosova Aljbina Kurtija i jedan od ideologa srpske opozicije Boban Bogdanović poručio je na mreži Iks da se nada da će neko da ubije predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Kurtijevac je, nakon jučerašnjih poziva na ubistvo od strane opozicionara Maldena Mrdalja, Aleksandra Dikića i Aleksandra Jovanovića Ćute, rekao da se "dobre ideje uvek realizuju".

- Svaka dobra ideja koja se ne realizuje, nažalost je prazna izgovorena reč koja je puštena niz vetar ili samo prazna reč napisana na listu papira! Dobre ideje se uvek realizuju! Sa dobrom idejom i još boljom realizacijom, živela buduća oslobođena Srbija! - objavio je simpatizer srpske opozicije.

Foto: printscreen

 

Podsećamo, juče su upućena dva poziva na ubistvo srpskog predsednika, o čemu možete čitati u POSEBNOJ VESTI.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?
Live TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?

Kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da bi bio srećan da Elonu Masku da visok položaj u svojoj administraciji ako pobedi na izborima u novembru. Gosti "Otvorenog studija" Informer TV politički konsultant Vlada Dobrosavljević i ekonomista profesor Bojan Dimitrijević komentarisali su ovu vest, ali i analizirali šta to povezuje ova dva preduzetnika.

23.08.2024

20:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Siner hitno reagovao i doveo dugogodišnjeg Novakovog trenera!
Tenis

Siner hitno reagovao i doveo dugogodišnjeg Novakovog trenera!

Italijanski teniser Janik Siner (23) u jeku doping afere odlučio je da napravi određene promene u svom stručnom štabu, a kako navodi dobro upućeni "Eurosport", jedno od novih imena biće doskorašnji saradnik Novaka Đokovića (37), Italijan Marko Paniki (60)!

24.08.2024

10:55

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija