• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2024

20:21

Huškaju druge na nasilje, a onda kukavički pobegnu! Hrkalović o Ćuti i Dikiću: U nekoliko minuta izvršili desetak krivičnih dela

Aleksandar Jovanović Cile

Politika

Huškaju druge na nasilje, a onda kukavički pobegnu! Hrkalović o Ćuti i Dikiću: U nekoliko minuta izvršili desetak krivičnih dela

Podeli vest

Bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović gostuje u večerašnjem specijalnom programu na Informer TV.

- Ovo u stvari nismo gledali. Ovo se nije desilo. Ovo je paralelna realnost. Vučić sam sebi preti, on je kriv i za porez na ovce na Novom Zenlandu!

- Ovo nisu jedine pretnje smrću koje je predsednik dobio u poslednjih nekoliko dana. Ove dve "devojčice" stigle su u nekoliko minuta da izvrše desetak krivičnih dela: obojena revolucija, bratoubilački rat, prolivanje krvi. Ćuta sve ovo radi jer je uzeo pet ari placa. Ćuta ne misli na prolivanje svoje već tuđe krvi.

- On hoće da nahuška druge ljude na nasilje. Nahuškaju druge na nasilje i onda pobegnu kukavički i svu odgovornost prebace na njih. Pominjanje rampi je još jedno krivično delo ograničenje slobode kretanja.

- Dikić je čovek rekao istinu. Ne radi se ovde o litijumu. Oni žele Vučićevu glavu. Ovo je jedina istina koju sam ja čula od opozicije. Kod ovog istog Dikića pre dva meseca Srđan Škoro je rekao da bi Danila Vučića trebalo tuširati uranijumom. Kod istog ovog čoveka koji hoće Vučićevu glavu. To je čovek koji je 2021. pozivao na bombardovanje. Pre par meseci se gadio natpisa Srbi nisu genocidan narod i još više se gadio što je to napisano ćirilicom.

- Vučićeva glava, Srbi su genocidni, KiM su nezavisni! To je mantra cele opozicija.  Zašto kažem devojčice? To je takav profil ljudi. Ja kao nejako žensko, kada bih rekla Bu, oni bi se poređali kao sardine. Oni pričaju o 200, 300 opasnih momaka. Kao da će ti ljudi pratiti njih devojčice. To je taj paralelni univerzum u kome te devojčice žive.

- Na to dolazi Đilas koji kaže: Idi leči se. Stani lopovčino! Da li Vučić tebi preti smrću ili ti njemu? Jel Vučić ukrao milione ili ti?  Jel Vučić tukao ženu pred detetom i svog tasta ili si to ti radio? Jel si ti pretio novinarima i policajcima ili Vučić preti? Jel si ti organizovao nasilne proteste ili Vučić? A ti plačeš za jedno: lopove! Ti plačeš zbog onog što je istina. Šta da ti ja radim što si ti lopov, čoveče? Kad je Đilas došao iz Češke doneo je 75.000 evra - rekla je Hrkalović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Amerika je dotakla dno! Ne zna se da li je gori Tramp ili Kamala! Cela država pretvorila se u antidemokratiju! (VIDEO)
Live TV

Amerika je dotakla dno! Ne zna se da li je gori Tramp ili Kamala! Cela država pretvorila se u antidemokratiju! (VIDEO)

Ponovo se oglasio Donald Tramp. Od kada se vratio na mrežu X, sve je aktivniji kako se bliži 5. novembar. On kritikuje Kamalu Haris i Džoa Bajdena i pita se ko u njihovo ime pregovara na Bliskom istoku. U poslednjih 18 godina Hezbolah i Iran imaju najžešće sukobe. Ponovo Tramp spominje i Treći svetski rat. Na ovu temu u "Info danu" govorili su politikolog Vladimir Kljajić i prof. dr Stevica Deđanski, analitičar.

26.08.2024

16:03

Hronika

Rijaliti učesnik otkrio sve o životu Uroša Blažića: I on će svedočiti o masovnom ubici
Hronika

Rijaliti učesnik otkrio sve o životu Uroša Blažića: I on će svedočiti o masovnom ubici

Rijaliti učesnik Viktor Đorđević družio se sa Urošem Blažićem koji je 4. maja ubio devet, a ranio 12 osoba, a neposredno pre masakra dopisivao se sa njim. Đorđević je pozvan u sud kao svedok i najverovatnije će svedočiti u septembru. On je iskaz u svojstvu svedoka dao i u tužilaštvu, a govorio je o svom druženju sa Blažićem, oružju, kao i o porukama na "Vacap" grupi koje su razmenjene neposredno pre ubistva.

26.08.2024

22:03

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Bivši asovi složni: Milojević je Zvezdin najveći adut, ali mora da menja tim!
Crvena zvezda

Bivši asovi složni: Milojević je Zvezdin najveći adut, ali mora da menja tim!

Činjenica da je Vladan Milojević iz svih prethodnih 12 dvomeča evropskih kvalifikacija izašao kao pobednik daje ogromnu sigurnost i samopouzdanje crveno-belima pred revanš pej-ofa za Ligu šampiona sa Bode Glimtom, kaže Mirko Bunjevčević (46) u razgovoru za Informer! S druge strane, bivši napadač Predrag Sikimić (41) smatra da je od same tradicije važnije da trener promeni tim u odnosu na prethodni duel sa Norvežanima.

26.08.2024

17:00

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija