• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.08.2024

08:45

Obe tvrde da su Srbi genocidni i obe mrze Vučića! Pogledajte zašto je Marinika Tepić podržala Severinu! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović/ATA Images

Politika

Obe tvrde da su Srbi genocidni i obe mrze Vučića! Pogledajte zašto je Marinika Tepić podržala Severinu! (VIDEO)

Podeli vest

Glumica za odrasle i ustaška pevačica Severina Vučković našla se u centru pažnje kada je privedena na našoj granici na informativni razgovor, a nakon ovog događaja reagovala je i potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, koja je po principu "našla krpa zakrpu" dala potpunu podršku pevačici.

Srpska policija je, prema informacijama, sprovela standardnu proceduru, međutim, to je zasmetalo pevačici, ali izgleda i Mariniki Tepić, koja je, sudeći po izjavama, odraz u ogledalu Vučkovićevoj. 

"Koliko treba da si pomahnitao da izbacuješ očnjake na pop-pevačicu! Izigravaš institucije koje si rasporio! Izjeo kriminalom i korupcijom! Osakatio radi gušenja slobode medija. Dokrajčio krađom izbora. Pretvorio u ovu štroku nemorala i nevaspitanja! Al’ na litijumu polomićeš zube", napisala je Tepić kao protestnu notu nakon hapšenja Severine, koja je brzo nakon svega izjavila: "Više nikad neću doći u Srbiju dok je na vlasti Aleksandar Vučić". 

Obe tvrde da su Srbi genocidni i obe mrze Vučića! 

Kako im je zajednička mržnja prema srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću, pa ih tako drži okupljene, zajednička im je srbofobija. 

- Nisam mogla niti sam reagovala na određene natpise, kao što sam, na primer, sad ispala najveći ustaša rekavši da je u Srebrenici bio genocid, što je bio genocid, kako god oni to nazivali - veliki zločin, mali zločin, srednji zločin... - izgovorila je Severina ranije s blagim osmehom i dodala: 

- Radi se samo o tome da bi, ako je bio genocid, onda neka država trebalo toj državi platiti odštetu i mislim da samo zbog toga oni ne priznaju da se to tako zove - rekla je Severina, misleći na Srbiju.

Marinika Tepić, perjanica Dragana Đilasa, potpisala je 2016. godine Predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici i zahtevala da se srpski narod osudi za genocid

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)
Live TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)

SAD se sprema za obojenu revoluciju u Gruziji. Ruske snage izvele su masovne udare. Kijev napadnut dronovima u više talasa. Kada pomislimo da je došlo vreme da se smire tenzije u svetu, događaji u prethodnih četrdeset osam sati govore suprotno. Na ove i sve druge važne svetske teme u emsiji "Rat uživo" govorili su Nebojša Obrknežev iz Centra za društvenu stabilnost i general Vinko Pandurević.

26.08.2024

22:15

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija