• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.08.2024

08:47

Vučić je velemajstor politike i diplomatije: Stiglo priznanje i iz Brisela, bosanski islamisti u šoku!

Reuters

Politika

Vučić je velemajstor politike i diplomatije: Stiglo priznanje i iz Brisela, bosanski islamisti u šoku!

Podeli vest

Islamistička Slobodna Bosna prenela je analizu uticajnog briselskog portala Politiko, u kojoj je odato priznanje diplomatskoj veštini predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji uprkos pritiscima vodi uspešnu i suverenu politiku saradnje i sa istokom i sa zapadom.

Pomenut medij je ljubomorno napisao da "Vučićevo balansiranje između istoka i zapada se isplatilo Srbiji" i na taj način, umesto na napad na Vučića, akcenat je pomeren na njihovu ljubomoru i zavist zbog nezavisne i suverene politike koju Srbija vodi.

Islamistička Slobodna Bosna šok zbog pohvala ne može da sakrije, te na ovaj način priznaje da je Vučić velemajstor politike i diplomatije, kao što Politiko i tvrdi.

Foto: Printscreen

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Ovo svaka žena treba da uradi posle mora! 6 tretmana koji će preporoditi kožu
Moda i lepota

Ovo svaka žena treba da uradi posle mora! 6 tretmana koji će preporoditi kožu

Sezona godišnjih odmora, vrelih dana i intenzivnog izlaganja suncu na samom je izmaku. Ipak, efekti koje su sunce i more "zapisali" na našoj koži veoma su vidljivi. Koliko god da more i sunčanje prijaju, so i sunce u kombinaciji mogu da isuše kožu i ostave posledice - preplanula koža bledi i, umesto da zadrži blistavu bronzanu boju, postaje umorna, peruta se, iritirana je, sitne bore još više dolaze do izražaja... Zato joj je neophodna dodatna "ishrana" kako bi se oporavila, a ten zablistao u jesenjim danima.

31.08.2024

06:20

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija