• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.09.2024

20:07

Napadu na novinarku Informera pridružio se Ivan Bijelić! Šolakov nasilnik ponovo provocira sa "glumicom" (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Politika

Napadu na novinarku Informera pridružio se Ivan Bijelić! Šolakov nasilnik ponovo provocira sa "glumicom" (VIDEO)

Podeli vest

Novinarka Informera Branka Lazić ponovo je napadnuta na Đilasovom i Šolakovom protestu od strane "glumice" Bojane Novaković, čijem napadu se ubrzo pridružio nasilnik Ivan Bijelić.

Branka Lazić prvo je napadnuta od strane glumice, za koju je retko ko čuo, Bojane Novaković, a ubrzo se njenim napadima pridružio i Ivan Bijelić koji je vrlo strastveno i prisno prišao Novakovićevoj.

Tom prilikom Ivan Bijelić ponovo je izneo niz brutalnih laži, nastavio sebe da predstavlja žrtvom, a potom je okrivio jednu ženu, našu novinarku, da je kriva za nasilje koje je pretrpela na prethodnom protestu.

On je sramno ponovio, iako postoje dokazi da ju je fizički napao, da je samo želeo da je zaštiti?!

Pogledajte video i uverite se sami:

Podsetimo, ovo nije prvi put da su Đilasovi i Šolakovi aktivisti napali novinarku Informera Branku Lazić. Brutalni napad naša novinarka je pretrpela i 10. avgusta na stanici Prokop od strane aktivista Ivana Bijelića i Nikole Ristića. Više o tome pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija