• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.09.2024

11:02

(VIDEO) Turska televizija prekraja istoriju Balkana! Gujon oštro reagovao na skandaloznu seriju o Naseru Oriću!

Aleksandar Jovanović Cile

Politika

(VIDEO) Turska televizija prekraja istoriju Balkana! Gujon oštro reagovao na skandaloznu seriju o Naseru Oriću!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon, reagovao je na engleskom jeziku, na društvenim mrežama povodom najave da Turska televizija počinje sa emitovanjem serije o Naseru Oriću, u kojoj je ovaj ratni zločinac predstavljen kao „heroj koji je promenio tok rata".

Gujon je na svom nalogu na mreži „Iks" postavio pitanje da li ovom serijom Turska televizija prekraja istoriju na Balkanu? 

Pogledajte video u kojem su u kratkoj formi objašnjeni „ratni podvizi" ovog „heroja".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

Uhapšen predsednik Osnovnog suda u Lebanu! Uzeo torbu punu evra za "debelu uslugu"
Hronika

Uhapšen predsednik Osnovnog suda u Lebanu! Uzeo torbu punu evra za "debelu uslugu"

Po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, u saradnji sa Bezbednosno informativnom agencijom i Službom za borbu protiv organizovanog kriminala MUP Republike Srbije, nakon višemesečnog predistražnog postupka uhapšeni su S.C., predsednik Osnovnog suda u Lebanu zbog krivičnog dela primanje mita iz Leskovca, i D. M. zaposlena u istom sudu, zbog krivičnog dela davanje mita.

03.09.2024

12:03

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija