• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.09.2024

11:10

Skandal! Najveći hejteri i srbomrsci najstrašnije napali pokojnog Boru Čorbu: "Crko je četnički vojvoda i režimski pajac"! (FOTO)

printscreen

Politika

Skandal! Najveći hejteri i srbomrsci najstrašnije napali pokojnog Boru Čorbu: "Crko je četnički vojvoda i režimski pajac"! (FOTO)

Podeli vest

Legendarni roker, frontmen grupe "Riblja čorba", Bora Đorđević, preminuo je danas, 4. septembra, u 72. godini!

Bora je preminuo u bolnici u Ljubljani, gde je bio smešten zbog ozbiljnih problema koje je imao sa plućima.

I samo par sati nakon što je preminuo, frontmen Riblje čorbe Bora Đorđević našao se na meti napada hejtera, ustaša i najvećih lobista za nezavisno "Kosovo", koji su se udružili i obrušili na Boru Čorbu. 

Pa čak ni po nekom principu "o pokojniku sve najbolje", nije zaustavilo najveće srbomrsce da napadnu i Boru Čorbu koji je voleo Srbiju više od svega, već su pojedine poruke na mreži "X" izuzetno grozne, nepristojne i bez trunke poštovanja prema preminulom umetniku!  

Šta zameraju Bori Čorbi?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlikovao je 2021. goodiine povodom Dana državnosti Srbije frontmena grupe "Riblja čorba", Boru Đorđevića, koji je preminuo danas u 72. godini života.

Na svečanosti u Palati Srbija tom prilikom Vučić je rekao da dodelom priznanja država, želi da kaže „hvala junacima našeg doba koji su živeli ne samo za sebe, već i za naš narod i zemlju“.

Takođe, završni skup u okviru kampanje "Budućnost Srbije" vladajuće Srpske napredne stranke održan 2019. godine u Beogradu, imao je i svoj muzički deo u kojem su nastupali folk pevač Aca Lukas, potom rok bend Riblja čorba i na kraju Oliver Mandić.

Najistaknutiji član Riblje čorbe, Bora Đorđević, rekao je tada da je bend odlučio da nastupi na ovom političkom mitingu iz "patriotskih razloga". Tačnije, da je to stav celog benda.

E, to im smeta. Što je iz sve snage podržavao Srbiju, Aleksandra Vučića i SNS. 

Foto: printscreen

 

Foto: printscreen

 

"Jebo vas Bora Čorba. Režimski pajac koji je svesno učestvovao u sunovratu ove države,
sunovratu institucija, sunovratu kulture i demokratije. Sve je on to podržavao. Tako da kada iserete, pustite vodu zar ne?", jedna je bila objava, a odmah je usledila i druga: "Za mene je Bora Đorđević umro kad je svirao za SNS ispred Skupštine"

Napadi i jezivi komentari došli su i iz komšiluka, te tako promovišući ustašluk, nizali su se pogrdni komentari: 

Foto: printscreen

 

Foto: printscreen

 

"Crko je četnički vojvoda Bora Đorđević. Promovisao je četnike gde je god stigao te se izrugivao Hrvatima dok su njegovi četnici i JNA ubijali po Hrvatskoj. Gorio u paklu", piše na X mreži. 

Da prave čorbe nema bez mirođije, dokaz su oni najveći srbomrsci koji slave smrt Bore Đorđevića i priviđa im se propast cele Srbije, kao i nezavisnost lažne države. 

Foto: printscreen

 

"Albanci konačno zaokružili državnost na Kosovu, Đoković ostario, u mukama crko Bora Čorba usred omražene Slovenije a i Šešelj neće još dugo - kakav epski krah Velike Srbije, sesti i uživati", napisali su oni. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Trener Partizana: Uradili smo sve da vratimo Lučića i Milutinova
Partizan

Trener Partizana: Uradili smo sve da vratimo Lučića i Milutinova

Partizan je prethodnih godina uradio sve da vrati Vladimira Lučića i Nikolu Milutinova, ali kad nešto ne ide, onda ne ide, otkriva pomoćni trener Partizana Vladimir Androić! Prvi saradnik legendarnog Željka Obradovića poručuje da je klub iz Humske nameravao da vrati dvojicu dugogodišnjih reprezentativaca, ali da pošto to nije uspeo, okrenuo se pojačanjima iz inostranstva.

04.09.2024

10:01

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Ovde se čuva jedna od najvećih svetinja Srbije! Istorija koju malo ko zna: Nekada je bio bolnica, a sada jedan od najlepših manastira
Srbija

Ovde se čuva jedna od najvećih svetinja Srbije! Istorija koju malo ko zna: Nekada je bio bolnica, a sada jedan od najlepših manastira

Fruškogorski manastiri nisu samo mesta duhovnosti koja se pohode svaki put kada je potrebno pronaći utočište i duševni mir, već i značajni centri istraživanja i proučavanja prošlosti. Zahvaljujući istrajnosti i kontinuitetu postojanja, oni danas baštine i od zaborava čuvaju neke od najvažnijih priča iz davnina, značajnih kako za Frušku goru, tako i za Vojvodinu i čitavu Srbiju.

03.09.2024

23:07