• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.09.2024

08:08

Ne postoji u zemlji važniji posao od vašeg posla! Vučić obišao Dom zdravlja u Loznici: Važni besplatni pregledi i rano otkrivanje bolesti radi uspešnog lečenja

Informer

Politika

Ne postoji u zemlji važniji posao od vašeg posla! Vučić obišao Dom zdravlja u Loznici: Važni besplatni pregledi i rano otkrivanje bolesti radi uspešnog lečenja

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je jutros tokom posete Domu zdravlja "Dr Milenko Marin" u Loznici da su besplatni preventivni pregledi koji se sprovode u zdravstvenim ustanovama u celoj Srbiji veoma važni za rano otkrivanje bolesti i uspešno lečenje.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je rekao predsedniku da se svake nedelje organizuju besplatni pregledi, jer građanima više za to odgovara nedelja od subote.

Predsednik je razgovarao sa zdravstvenim radnicima i pitao za njihove uslove rada, a Lončar je rekao da oni koji rade besplatne preventivne preglede ne dobijaju za to novac, ali da dobijaju slodan dan tokom nedelje.

Vučić je lekarima i sestrama poručio da oni rade najvažniji posao.

- Jer je to pitanje od najvećeg značaja - zdravlje za sve naše ljude i našu zemlju. I sve što otkrijemo na vreme, što može da znači uspešno lečenje za te ljude je i život za celu zemlju. Hvala vam na vašem trudu. Ne postoji u zemlji važniji posao od vašeg posla - poručio im je Vučić.

Videćemo da vam plate budu ponovo nešto veće, dodao je Vučić.

Kazao je da će država ubrzati i radove na bolnici u Loznici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!
Fudbal

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!

"Ovi momci koji su ovde treba šansu da iskoriste. Momci koji se budu pokazali - neće ih niko i ništa pomeriti iz tima“, poručio je selektor Dragan Stojković pred utakmicu sa Španijom (0:0). Shvatili su poruku i pokazali kako se "gine" za reprezentativni dres.

08.09.2024

06:30

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija