• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2024

17:24

U Račku nije bilo zločina, to je istraga dokazala! General Pavković: To je bila briljantno izvedena policijska akcija, vojska nije učestvovala

Informer

Politika

U Račku nije bilo zločina, to je istraga dokazala! General Pavković: To je bila briljantno izvedena policijska akcija, vojska nije učestvovala

Podeli vest

Bivši načelnik Generalštaba Vojske Jugoslavije general Nebojša Pavković govorio je iz finskog zatvora za Informer TV, a glavna tema su bila ratna dešavanja na KiM.

Pavković je stavio tačku na slučaj Raćak i podvukao da tu nije bilo nikakvog zločina, a da je to istraga i dokazala. Kako ističe, to je bila briljantno izvedena policijska akcija, a vojska u tome nije učestvovala.

- Što se tiče Račka, on je jedna briljantno izvedena policijska akcija u kojoj nije učestvovala vojska. Račak su izvele posebne jedinice policije. Policija je uspela da uđe u selo i praktično ga zauzme. Međutim, kasnije se desilo nešto nepredviđeno. OVK se vratio i napao policiju koja je obezbeđivala mesto preko noći. U Račku, u principu, nije bilo nikakvog zločina. To je pokazala istraga - istakao je Pavković.

Intevju sa generalom Pavkovićem pratite u blogu uživo i na Informer TV


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!
Fudbal

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!

"Ovi momci koji su ovde treba šansu da iskoriste. Momci koji se budu pokazali - neće ih niko i ništa pomeriti iz tima“, poručio je selektor Dragan Stojković pred utakmicu sa Španijom (0:0). Shvatili su poruku i pokazali kako se "gine" za reprezentativni dres.

08.09.2024

06:30

Planeta

Hoće da bude besmrtan?! Putin dao šokantno naređenje! Svet gleda i ne veruje šta se trenuto dešava u Rusiji!
NEVEROVATNO

Hoće da bude besmrtan?! Putin dao šokantno naređenje! Svet gleda i ne veruje šta se trenuto dešava u Rusiji!

Početkom 2024. godine, ruski predsednik Vladimir Putin zatražio je pokretanje „nacionalnog projekta“ za očuvanje zdravlja stanovništva. Nekoliko meseci kasnije, potpredsednica vlade Tatjana Golikova najavila je inicijativu pod nazivom „Nove tehnologije očuvanja zdravlja“. Istraživački instituti su dobili nalog da izveštavaju o naporima u borbi protiv starenja ćelija, osteoporoze, kognitivnih i senzornijih poremećaja, kao i o jačanju imunog sistema

08.09.2024

17:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija